Alıntı Originally Posted by İzmir Yazıyı Oku
2017 yılı Ocak ayı Toplam üretim : 3460 Adet, iç ve dış toplam satış adedi : 3112 olmuş ,, hisse fiyatı 75 - 76 Tl.
348 adet stokta kalmış ,,,, fazlalık ,,

2018 yılı Ocak Ayı Toplam Üretim : 4052 adet , iç ve dış toplam satış adedi : 2808 olmuş , hisse fiyatı ??
1244 Adet Traktör , stokta kalıyor ,, peki sipariş olmadan bu kadar Traktör neden üretiliyor,,, bizimi yiyorlar,, Acep ?!!

acaba bu rakam farazimi ,, Türk Traktör kap sayfasında bugün 6.02.2018 toplam 6 adet Yatırım şirketinin haberinemi hizmet ediyor,,, Kalem oyunumu ?? ( Ali Cengiz Misali )

bana hiiç inandırıcı gelmedi ,,, 4052 Adet üret ,,, sonra 2808 adet satış yap ,,,, 1244 adedide stoğumda tutucam ,,, olucak şey değil ,,, çünkü eldeki sipariş verilerine göre üretim yapılır,,,

Ocak , Şubat , Mart 2018 yılı Bilançoda belli olur ,,, ( Maliyetler, işçilik giderleri ,, dış ve iç borçlar ) ak koyun kara koyun
Türk Traktör Kurumsal, etkin yönetilen bir Koç Holding şirketi.
Piyasa talepleri yanında gelecek projeksiyonları çerçevesinde üretim planlaması yapıulır, nakit akış tablosunun verdiği olanaklar dikkate alınarak üretim planlanır ve üretilir. Şirket yetkilileri talep olmadan, beklenti olmadan, geleceğe ilişkin bir öngörü olmadan stokta bekletmek üzere üretim yaparlar mı hiç?
Hem de bir KOÇ iştirakinde bu olur mu?
Bu türetim ve satış tablosu bana diyor ki:
Şubat-Mart Nisan aylarında mevsimden, hurda araç teşviki ve ihracatta beklenen artştan kaynaklanacak bir talep artışı olacak. Emtia fiatları artmadan piyasanın beklentisine cevap verecek bir hazırlık yaptılar
Önümüzdeki aylar bu tercihin doğru olup olmadığını, şirket yönetiminin isabetli karar verip vermediğini gösterecektir.