Sayfa 29/69 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
Arama sonucu : 550 madde; 225 - 232 arası.

Konu: IZFAS - İzmir Firça Sanayi ve Ticaret AŞ

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
     Alıntı Originally Posted by Melih3838 Yazıyı Oku
    başarılı tesbit Melih kardeş.

Hikayeden tahta akşama kadar bekliyor kendinden başka kimse yok emirlerini silip kapatabiliği kadar yukarıdan kapatmaya çabalıyor sonraki gün açılış bi önceki günün en düşüğünde aynı senaryoyu uygulamaya devam ediyor yani sen o bu şu birisi çıkıp 1 kaç bin lot alsın diye önceki kapanısın epey altında açıp gün boyu uğraşıyor ve diyelimki aldın satısa yazdın alırsın ama satışı zor çünkü birisi çıkıp 1 kaç bin lot bile satışa yazsa akşam üzerleri sahte den yapmış oldugu güya yüksek kapanışları yapmaz velasım kelam bu kağıdı izfaşı bu fiyatlardan almak için akıl mantık izahı zor bir durum

3. Kağıt bedelsiz ile birlikte 14 TL civarında

4. Teknik açıdan değerlendirildiğinde 9 u dip yapan izmir fırça, yaptığı iş anlaşmaları ile bilançosunu epey arttıracak gibi duruyor. Bu bölgelerde yeterince dinlendi yeni bir yükseliş dalgasının gelmesi an meselesi bence. Yapacağı ilk yükseliş hareketinde soluksuz 11 lere geleceğini düşünmekteyim. Al-sat tavsiyesi olmayıp tamamen kendi düşüncem sonuçta en iyisini tahta yapıcısı biliyor. Lakin içimden geçen kısa sürede 15 leri göreceğiz yönünde. Biraz alıp denemek hiçte çılgınca olmaz diye düşüyorum. Bence para böyle kağıtlarda kazanılır. Yazdımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp sadece beni bağlamaktadır.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    Atatürk'ün Kurduğu T.C
    Gönderi
    114
     Alıntı Originally Posted by Melih3838 Yazıyı Oku
    Kağıt bedelsiz ile birlikte 14 TL civarında
    hesaplaman yanlış %33le bölündü 8 lira ciddi destek haa belki oraya değer ama sekeceği yer haa ozmn 14üstü olur.

at hergün koşmaz koşsa bile soluklanıp dinlenecektir.

elinde hisse olmayanları anlıyorum hele hele bazılarının forum içinde hiçbir hissede olumlu yazdığını görmedim

6.ay bilançoya kadar elimdekini tutarım yeni anlaşma felan olursa bana yol çizer zaten.

Ne oldu + pyasada eksi kapanış yukarıdan kapayamadı bu sefer neden çünkü 9,39 bi miktar satış yazılmıştı yemedimi almak kendi malı olsa alırdı nede olsa sahte 3 kağıt he eşleşmelerde öyle 2,,,3 bin lotla 9,70 ler hatta 10 üzerlerini gösterip bi önceki günün en düşüğünden açmayı biliyor her türlü alavera katekulle olan kağıt gün içi normal işlem görürken kademeli biraz işlem yapda görelim hayal aleminde yaşamamak lazım

Alıntı Originally Posted by Demir_Abi Yazıyı Oku
    Teknik açıdan değerlendirildiğinde 9 u dip yapan izmir fırça, yaptığı iş anlaşmaları ile bilançosunu epey arttıracak gibi duruyor. Bu bölgelerde yeterince dinlendi yeni bir yükseliş dalgasının gelmesi an meselesi bence. Yapacağı ilk yükseliş hareketinde soluksuz 11 lere geleceğini düşünmekteyim. Al-sat tavsiyesi olmayıp tamamen kendi düşüncem sonuçta en iyisini tahta yapıcısı biliyor. Lakin içimden geçen kısa sürede 15 leri göreceğiz yönünde. Biraz alıp denemek hiçte çılgınca olmaz diye düşüyorum. Bence para böyle kağıtlarda kazanılır. Yazdımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp sadece beni bağlamaktadır.
    Arkadaşlar benim bu kağıtla bi zorum yok fakat yazıktır günah bu hisse ederinin çok üzerinde balon diye tabir edilen duruma gelmiş ve alıcı falan yok kendi kendilerine çevirip duruyorlar farklı biri satışa yazınca asla almıyorlar neyse sizlere bol şans

Sayfa 29/69 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •