Sayfa 129/244 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 1949 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. Yabancılar alıyor gözüküyor hisse de paraşütsüz iniyor açıklayabilen var mı ?
    Yabancı bu hafta girmiş görünüyor alış maliyetini bilen var mı haftalık takası verecek bir arkadaş?

2.  Alıntı Originally Posted by ibacc Yazıyı Oku
    Yabancılar alıyor gözüküyor hisse de paraşütsüz iniyor açıklayabilen var mı ?
    Yabancı bu hafta girmiş görünüyor alış maliyetini bilen var mı haftalık takası verecek bir arkadaş?
    yabancı alıyor ise gayet güzel

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. o kadar yükseldikten sonra düşmesi normal, %15 satış olacak hissede beklenti ile tekrar 570 618 görebilme potansiyeli var. alış için onay alınmalı 480 destek yapabilir. ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by durguadamx Yazıyı Oku
    tırsmak böyle birşey işde senet ne kadar sağlam olursa olsun dün 6.6 aldığım senetleri 6.0 verdim 11000lot

zarar kol gibi
    bazen vermek iyidir

5. Yine mal çıkmak için mi hareketlendiriyor acaba

6.  Alıntı Originally Posted by fatih2501 Yazıyı Oku
    Yine mal çıkmak için mi hareketlendiriyor acaba
    mal mı kaldı neyiçıkacak ki

7. ben bu kapıdın 10 tl olduğunu gördüm falan diyenler. ben 100 tl olduğunu gördüm. ve bendeki yeri en güzel kağıtlardan biridir. ama çok oldu tabi. yine spekülatiff hareketler yapıyordu. yıl 2000 di galiba. 60 tl idi. olan oldu gir len dedim. 60 tan bir başladı tavanlara böyle patron ayaklarına havalarına girdim. o zaman internet telefon yaygın değildi. daha doğrusu bir iş bankasının ilk waplı telefonu vardı. o da çok pahalı idi. işbankasının karşısındaki kebapçıya gidiyordum gelsin kebaplar nasılsa köşeyi döndük ya artık. bankamatikten gidiyorum baakıyorum ,tavan, bakıyorum tavan.. ooo mis.. hedefim 110 tl idi. valla yalan olmasın tam hatırlamıyorum en son 100 mü 110 mu değdi aniden yine böyle düşüşe oynamaya başladı.

ha durur ha durur derken durmadı ve 80 tl civarından çıkmıştım galiba. bu tip trend oluşturan vadelik kağıtlar ddüşerkende düşüşe oynar. tıpkı yine aynı aynen durumlar deva mediyor işte.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. düşüşteki stop noktam 6.65 idi. bakın hırs açgözlülük bağımlılık ne kadar farkediyor. ve malesef düşüşe oynarken "bakın düşüyorum ama burda durup yukarı fırlayabilirim" hareketini çok güzel yapıyor tam günlük ortada durarak ve benim gibi tecrübeli birine bile bu adrenalin veriyor ve kandırıyor. gözgöre göre %30 gitti.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 129/244 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •