Sayfa 381/690 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Bu belki de yıllardır olması gereken bir sonun başlangıcıdır. Ortada kanıtlanmış bir suç ve karşılığın da bir ceza var ise bunun bedelini ödemeleri gerekiyor. Bu işten kurtulmanın yolunu bulurlar mı bilinmez. Bu durumdan şimdi bizim haberimiz oldu onların ise bundan mutlaka haberleri vardır. Bu durumun olabileceğini bildikleri içinde kendilerine çıkar bir yol bulmaya çalışmışlardır mutlaka. Genel kurulun da bunun üzerine yapılacak olması enteresan. Genel kurul öncekiler gibi hiç bir şey yokmuş gibi yapılıp biterse geriye sadece kişisel dava açmak kalıyor herhalde..

2. CENGO yarın tavana yapıştırır artık hisseyi..

3. Biraz sonra ilk işim 6 yıldır eseme ait alım kayıtlarımı çıkaracağım. Davaysa dava. 6 yıldır sen bizim burnumuzdan getirdin şimdi sıra bizde. İnşallah en yüksek sınırdan cezayı gömerler. Daha şimdiden bile Cankurtaran soyadı dolandırıcı, sahtekar diye damgalandı bile. Daha beter olacaksınız inşallah. Ha bütün bu ithamlardan kurtulmak istiyorsan hisseyi eski seviyelerine getir. Zarar ettirdiklerine ulaş af dile. Daha şimdiden bile onlarca dava seni bekliyor. Tabii saz arkadaşlarını da. Bu kadar dolandırıcılığa karşılık bir de altışar bin lira maaş alıyordunuz ya. Aslında size 16 yıl gömmek lazım. Şeytan sıfatlılar.

Çok popüler bu günlerde BİSTin gülü:
    Bu başlığı şu anda 37 kişi okumaktadır. (1 üye ve 36 ziyaretçi)
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Çok popüler bu günlerde BİSTin gülü:
    Bu başlığı şu anda 37 kişi okumaktadır. (1 üye ve 36 ziyaretçi)
    Hem de bu vakitte.maşallah diyelim..ama sonuç mafiş,benim gözümde.bakınız dmish. bakınız bugün toplantısı yapılacak olan anelt.Türkiye de maalesf düzen patrondan yana,ky yana kurulu değil.ahirete havale etmekten başka çare kalmıyor.Çoluğumuzun,çocuğumuzun rızkından kesip te ayırdığımız bu paraları ,ben bu dünyada değerlendiremedikten sonra,öbür dünya da bana geri mi ödeyecekler....Kahrolasıca spk zamanında adımları atsaydı.böyle olmazdı....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. Hocam oteki tarafa birakmadan once o 6 kisi mahkemede karsima dizip yuzlerine tukurmezsem icim rahat etmez.su isler bi belli olsun whatsapp grubu kuracam ya da isterseniz simdi kuralim izmirde canim cigerim dedigim bi avukat var.onlarin cigerleri soker.rezil olsunlar para da istemiyorum

LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şu toplantısı olsun bakalım,sonra aynen dediğin gibi...sana katılıyorum.

SM-C7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

günaydın tescilli nitelikli dolandırıcı bay ceng

ben sana çay ver demedim mi

Sayfa 381/690 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •