Sizce yatırımcda kaç mil hisse vardır
Sizce yatırımcda kaç mil hisse vardır
Acaba en az 45 milyon+faiz zarar mahkeme kararıyla kesinleşirse örneğin açılacak davada mahkeme herkesin hisse oranına göre mi karar verir? Herhalde güncel durumu göz önüne almaz, elktropakın devredildiği tarihindeki hisse oranlarını mı baz alır? O tarihlerde hisse 3 küsürlerdeydi..diyelim ki benim o tarihteki ortaklık oranım binde 5..benim zararım bu 45 milyonun binde 5i midir?
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
emreünsal ben de her türlü avukat işine katılırım. Yaptıkları yanına kar kalmamalı. Bu arada baykanki,ikinci darbe ne olacak ki? İpucu versen biz de ona göre tahminde bulunsak. Benim tahminim söylüyorum, Kazıklı Voyvoda.
Ikinci darbemidir bilemem ama emine hnma ortakligi sordum bazi degisiklikler olacak dedi.ama iyidir ama kotudur bilemem
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya sana yapma etme dedik bay Ceng. Bu kadar ileri gitme dedik. 4 liraya sattığın hisseleri 23 kuruşa indirecek kadar küçülme dedik. Dinledin mi yok. Şimdi kendini onlarca davaya hazırla bakalım. Bak daha sürprizler bitmemiş. Şapkadan civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak, yoksa ............. mı çıkacak? Gerçi ne çıkacağını baykanki söylemiş. Sana afiyet olsun.
acaba zararına satıp çıkanlar da bir hak iddia edebilir mi? Dramali üstad, erdemsezer, silent, ara sıra kızdırsa da doktorumuz ahmetserhanpoy ve hatırlayamadığım diğerleri... yakın zamanda ayrıldı birçoğu...zararına çıktılar...![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Yer İmleri