Bugün kredili işlem yasağı gelebilir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kredili işlem yasağı gelebilir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam mal satmis...Firatcan Ozgur diye birisi.. Tahtanin irzina gecmis..
https://www.kap.org.tr/Bildirim/659300
Bu satici alici kim..
Kabaca hesapladım da şu an alıp sattıklarının parası eşitlenmiş. Elinde kalan 265 bin lot neye satsa cebine kâr kalacak. Yani 1, 5 a satsa 400 bin kâr yapacak. Şimdi elinde olanlar için birşey diyemem ama yeni alacak olan varsa bu inbeye paranızı kaptırmayın. Bırakın alıcı bulamasın. Belki biraz alıp yükseltip alıcı bulmaya çalışır. O vakit elinde olmayan yem olmasın elinde olanda uygun yerden çıkmasını bilsin. Herkesin bu işin dümen olduğunu ve hissenin de hiç bir halt olmayacağını görmesi gerekir. İki gün kimse yokken alım fırsatı vermeden tavana kitle hatta ben görmedim ama formda okuduğuma göre dün tavanı bir kaç kez bozmuş yani ordan da mal vermeye çalışmış namussuz bir kişinin olduğunu ne yapmak istediğini de anlayın. Aman deyim trade yapmayı bile düşünmeyin. Zira bu namussuzlar hiç birinize kazandırmaz. Aslında küfürün âlâsını hakediyor ama formda yazamıyorum. Ytd
Adamlar. Bilanço yaklaşıyor ellerindeki malı erittiler bi de açıkçı varsa onları avladı yem yaptı olay bu. Her yıl 1 defa olur bunda.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıcı kurumlar
satıcı kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
Yer İmleri