Sayfa 510/948 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. dün yaptığım trade başarısız oldu hisseyi kaçırdım diyordum kendi kendime ,ama bu gün ise başarılı oldum daha aşağıdan alma imkanım var diyorum...ileride alırsam lot miktarımı artıracak olursam sevinirim....bakalım hayırlısı ile neler olacak ?? ben tüm ky dostlarıma başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Arkadaslar teknik olarak degerlendirebilecek var mi yukselirken satamadik en azindan stopumu belirlemek istiyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Aristolu Yazıyı Oku
    Arkadaslar teknik olarak degerlendirebilecek var mi yukselirken satamadik en azindan stopumu belirlemek istiyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    maliyetin kaç dostum ?? bir de düşeceğin nerden çıkarıyorsun ki ?? bakarsın beni bile ters köşe yapıp çıkışa geçer...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Daha dün ölümüne hisseyi savunurken bir anda kafanıza dank edip burada karamsar hava çizmeniz daha sonra da aşağıdan alırım diyip hisse sanki aşağıya gidiyormuş gibi algı kasarak burada panik havası yaratmaya çalışmanız biraz komik kaçıyor açıkçası. Borsa 122000 lerden beri düzeltme yapıyor ve silver düzeltme başlangıç tarihinden beri gerilemedi. Bir hissenin fiyatı asla her gün artmaz grafiği de dimdik yukarı çıkmaz. İçi boş magazinel bile olamayan yorumlarınızı aldığınız hissede yapıp burayı kirletmezseniz sevinirim.

5. yukarıdakı yorum sn. kekoya ithafen yazılmıştır.

6. Al gülüm ver gülüm hareketler 2,20 lerden 2,80 lere yatırım finans çıkardı malı sahibine devrette burdanda yukardan alan ky yi dökerek yine malı sırtlayıp 3 üstüne atacak diyorum.Bilanço kötü gelecek olsaydı çoktaan malı yukarı çekmiş malı devretme aşamasında olurdu bilanço kötü gelicek algısı yapıp ikilemde kalanların malını alma derdinde bence bilançodan sonrada tur bindirecek bence yazdıklarıma inanıp yatırım yapmayın herkes kendi kararını kendi versin buradaki yorumlara göre hareket etmeyin hayırlısı olsun diyelim bilançoyu görelim bakalım.ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by go4goa Yazıyı Oku
    Daha dün ölümüne hisseyi savunurken bir anda kafanıza dank edip burada karamsar hava çizmeniz daha sonra da aşağıdan alırım diyip hisse sanki aşağıya gidiyormuş gibi algı kasarak burada panik havası yaratmaya çalışmanız biraz komik kaçıyor açıkçası. Borsa 122000 lerden beri düzeltme yapıyor ve silver düzeltme başlangıç tarihinden beri gerilemedi. Bir hissenin fiyatı asla her gün artmaz grafiği de dimdik yukarı çıkmaz. İçi boş magazinel bile olamayan yorumlarınızı aldığınız hissede yapıp burayı kirletmezseniz sevinirim.
    dostum sen de kimsin yahu ?? ayları buldu yorum yapıyoruz daha yeni senin yorumunu görüyorum...seni dikkate almıyorum dostum...buranın müdavimlerine saygım sonsuz onlar bunu derlerse anlarım da seni anlamam dostum..

ikincisi ben hisseyi kötülemiyorum...sadece trade yaptım dedim...ve yeri geldiğinde tekrardan alacağım diyorum...kimseler panik olmasın diye de dünden beridir söylemiyorum...seans kapandı yeni söyledim..üstelik de benim de yanılma payım var ve hisseyi kaçırabilirim diyorum...

bence ne söylediğimi önce iyi öğren sonra bana hesap sor...

8. biri gider biri gelir ufaktan giris yaptim 2,66 dan hafataya biraz daha ekleyecem kismet olursa.

Sayfa 510/948 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •