Dün ve bugünkü hareket aynı zamanda son 3 günlük takas gösterdi ki; bu tahtadaki sadece tek grup var. Diğer yan sanayi spekin farklı kişi olmasına rağmen yukaridaki amca ya hizmet ettiği kesin ve net tir. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keko yu ve avanelerını azıcık tanımış ısem erbos ta
şu an düşükten mal toblamak ıcın
hısseyı aşağı basabılme ıhtımallerı çok yüksek
gıt gel lerı
alçalt yukseltlerı çok severler avaneler
acaba bugun bastılar mı yoksa aşgı ya da b azartesı yukarı mı olur
veya bazetersı de 3 kademe aşağı basıb sonra yukarı mı olur
ya yükselecek ya düşecek
ama avaneler mal almak ıstıyorlar ıse sabıt de tutabılır ler sıkılan satısın dıye
anele nın hareketını begendım bugun kabanış şık oldu dunku sılver kabanışı gıbı oldu
yatıtım tavsıyesı degıldır
Sn.knox zaten biliyoruz patrondan habersiz bişey olmaz bu tahtada. Arada canbazlar var. Birinci canbaz geçen sene 2.15 hareketini yapan amca öteki ise düzeltme sonrası 1.5 den itibaren yukarı çeken dayı. Bunların kağıdı yukarı hızlı cekmemelerinin tek nedeni dikkat çekmemek istemeleri. Bence sözün bittiği yerdeyiz. Ben kötü bilanço geleceğini düşünmüyorum. Rakam düşük gelse bile bilanço bozmaz. Altyapı yapıldı. Buradaki soru şu olmali; tamam adam mali kendi hesabina geçiyor diyelim. Buralardan da satmiyor olsun. O zaman niye halka açıklığı artirsin veya o kadar değerli ise diğer ortakların mali almak istememeleri söz konusu olamaz bence. Diğer ihtimal ise bunlar millete mal döşeyecek o zaman. E bunu yaparlarsa zaten bundan sonra yatırımcı bulamazlar. He çok umurlarında mı? Bence bu ara epey umurlarında. Bir de suna dikkat vergi dairesi rakamlarına fazla itibar etmeyin. Herşeyi kullanacaklar. Geçen sene 4.9 milyon 6 aylık bilancoya yüzde 10 düştü. 1.9 12 aylığa yüzde 20 gitti. Bu kağıdı tanımayan yanılır. Soran olursa son 8 sene gün bazında anlatırım. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
erbosu neredeyse bir yıl oldu hiç almadım..şu anda da almayı düşünmüyorum...aldıklarımı zaten burada paylaştım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
neyse dostlar herkese iyi akşamlar diliyorum...p.tesi görüşmek üzere....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri