Originally Posted by
knox
Şimdi benide bunun üzerine sattı diye düşünebilirler.
Dün Keko arkadaşıma Gerel ile ilgili bir haber gönderip bu habere istinaden alınır mı diye danıştım.
Yorumunu aldım sonra gelişen sohbette trade amaçlı sattığını söyledi ve beraberce seans kapanınca açıklamasının daha doğru olacağına karar verdik.
Ben aralık ayından beri 20 bin lot sabit tutup ara ara 30 binlere çıkıp geri geliyorum ve hala buradayım.
Ancak sn izci ve sn kitapçı konusunda bir bilgim yok ne yazıkki.
Saygılar.
aynen öyleydi dostum...gerel hakkında konuşurken arada silverlineyi de konuştuk...sattığımı ama gün içinde açıklamam mı daha doğru yoksa seans kapandıktan sonra mı diye bende kendisinden fikir danıştım...sonuçta kimsenin panik olmaması için seans kapandıktan sonra açıklamayı uygun buldum...knox dostumuz da dün gereli uygun fiyattan yakalamıştı...sağ olsun bana da haberinin geldiğini söyledi ama önceki pozisyonlarda zararda olduğum için ben alamayacağımı söyledim..
istişare her zaman iyidir...topikler de istişare yerleridir...biri kötü yerinden bakar biri iyi yönünden bakar ,birisi tam objektif bakar ..sonuçta az çok resim belirir...topikler bize çok şey katıyor...yeter ki paylaşımlar düzeyli ve iyi niyetli olsun...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri