Yola devam edecek arkadaşlara sesleniyorum diğerlerinden özür dileyerek iyi oldu bence çok aşırı dillenmişti.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Yola devam edecek arkadaşlara sesleniyorum diğerlerinden özür dileyerek iyi oldu bence çok aşırı dillenmişti.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Vay be yıllarca 2 milyon açıklar mı dediğimiz tahta 10 milyon vergi dairesi kârını beğenmiyor. Yemin ediyorum bu spek işi biliyor ise ben topum
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Mastorı
Sılverlıne ıle Gumus-Mak resmı olarak Temmuz 2017 de bırlestıler
ocak-hazıran 2017 donemını kapsayan sılverlıne gecıcı vergı beyannamesınde satısın 77 mılyon TL gosterılmesının nedenı , o beyannamede sadece sılverlıne ın gelırlerının olmasından dolayı ıdı.
30.06.2017 spk ya tabı raporda ıse konsolıde satısların 110 mılyon TL olmasının nedenı ıse sılverlıne ıle gumus mak sırketlerının gelır tablolarının konsolıde edılmesınden dolayı ıdı. vergı daıresıne verılen beyannamede konsolıde edılen sırketın gelırlerı dahıl edılmez.sadece ana sırketın gelırlerı yazılır. konsolıde olan sırket ayrıdır. o sırketten sadece temettu gelırı elde edıldı ıse beyannameye yazılır.
en çok düşenler den 3. sırada
devre kesici girmiş bir de..
mezarcı olarak aranızda yer aldım
mezarcı diyebilir siniz bu hissede bana (((
Kesinlikle doğru
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu sabah durdonun vergi dairesi karını görünce bende normal bilanço sanıp daldım..tıpkı bir aptala benzettim kendimi...sonra topiktekiler uyardılar bu bilanço değil diye...yani iyi gelince de kötü gelince de sevinmemek gerekiyormuş vergi dairesi karlarına...bu gün ben bunu öğrendim...
ama gerçekten de insanı çok şaşırtıyor bu durum...on yıldan fazladır borsadayım hala bunu çözmüş değilim....![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
sayın inhibötor dostum şu ikisi arasındaki farkı bize bir ky nın anlayacağı şekilde anlatırmısın dostum...neyin nesidir böyle yapmakla amaçları nedir ?? nicin bir spk bilançosu bir de vergi dairesi beyannemesi var...???topik adına teşekürler...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaşlar şu an için bir şey konuşmak için erken, Geçici beyanname adı üzerine, rahat olun.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri