Originally Posted by
burakcan
yok dostum bizim işlemlerimizle hissede panik felan olmaz, oyuncular oyununu oynar sabreden parasını kazanır , startı ne zaman vereceklerini bilmiyoruz , temeli ve geleceği umut veren hisseleri önceden keşfedip by sabrıyla sabretmek kazandırır nasipte varsa , nasipte yoksa benim gibi hisseyi keşfeder alırsın sabretmeyip satarsın .
aselsan alış 9.5 satış 10.83
klgyo alış 1.62 satış 1.46
karel alış 2.51 satış 2.16
glyho alş 2.70 satış 2.64
bantaş bölünmeden önce alış 2.1 satış 2.ö1 performans süper bende
her seferinde güzel hisse yakalamışsın ama gerçekten de sabır edememişsin dostum...
sık sık borsada kazanmak için bilgi yeterli değildir biraz da kısmetimizin olması lazım derken bir çok kişi bizi hor görürdü...bana göre borsa şu faktörlerden oluşuyor....temel analiz ,teknik analiz,takas analizi, cesaret, kısmet vede sabır.....bunlardan birisi eksik ise bana göre zor kazanılır...
artık hayırlısı diyelim dostlar bu gün durdoda çok iyi bir kar görünmesine rağmen gerçek değilmiş...
spk bilançosunu görmek gerekiyormuş...yani orda sevinilmesi gerekmiyorsa bence silverlinede de üzülmemek gerekiyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri