https://i.hizliresim.com/G90R2b.jpg
Gümüş - Mak'ın 2016 cirosu 3.000.000 TL . Yukarıdaki linkte.
Bahsettiğiniz gibi Gümüş - Mak'a 100.000.000 TL üstü bir satış yok.
https://i.hizliresim.com/G90R2b.jpg
Gümüş - Mak'ın 2016 cirosu 3.000.000 TL . Yukarıdaki linkte.
Bahsettiğiniz gibi Gümüş - Mak'a 100.000.000 TL üstü bir satış yok.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
haklısınız, ben gümüş-mak'ın pazarlama şirketi olduğu düşüncesiyle (nereden kalmışsa aklımda) bu şekilde bir çalışma paylaşmoştım. yine de 30.06 beyanname ile spk finansal arasındaki satış farkının 31.12 beyanname satışlarına eklenmesi gerektiği hususu doğrudur. siz de bu şekilde düşünmüşsünüz zaten. ek olarak, şirketin küçük bir şirket olmasının büyük montanlı faaliyetlerde bulunmasına engel bir husus olmadığını belirtmek isterim.
Kar tahminimi daha önce açıklamıştım. 12.188 Milyon TL-NET
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Takaslardan görüldüğü üzere dün 1251 milyon mali olan Citi bugün 1078 e geriledi. Geçen hafta 1370 milyon iken önümüzdeki hafta vergi dairesi konusu ve Citi satışları gündem olacak demiştim. Inanın ortaklar 1 kere yanıltmadı bu tahta. Bunların alayı oyun bu adamların düzeltmeye kendini gelistirmye zerre kadar niyetleri yok. Ben bu filmi 10 kere izledim. Allah b. Versin. Yabancı mabancı hikaye 1 aydir pozitif olayım diyorum yazık ky ezme bilmem naapma tahtası bu silvr. Bu oyunlar bitmiyor bitmekte bilmiyor. Ama bu sefer aha bu sefer diye diye sefilleri oynattılar yıllarca. Evet güvenelim inanalım ama dikkat edin sn. Ortaklar. Niyetleri gene bozmaya başladı. Bizim ucuz dediğimiz yer bunlar için pahalı olmasın. Bunlar aç nefesleri kokuyor. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin yıl sonu ciro rakamını 236.000.000 TL olarak tahmin ettik.
9.ay itibariyle net kar marjı %6 lara geldiğine göre
2017 yılı sonu net kar tutarının 14.800.000 TL mertebelerinde gerçekleşebileceğini öngörüyorum.
Ancak yatırım kararlarında net kardan ziyade , şirketin değerini belirleyen asıl unsurun FAVÖK ve şirketin net borçlanma düzeyi olduğunu düşündüğümü ayrıca belirtmek isterim üstat.
Yer İmleri