Sayfa 409/871 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. aslında bu tür sert yukarı çıkıp inmeleri biraz da mal toplamaya yoruyorum...bu tür çık inlerin miktarı ne kadar fazla ise hisse o kadar agresif olacak demektir...şimdi dün %12 ye yakın çıkış yapıp bana göre iyi topladılar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. dün %10 çık bu gün %8 düş...çok ****** bir tahta yapıcımız var..ama bunlar bana göre agresif çıkışların habercisi dostlar...

geçmişte kilergyo ya 3,04 ile giriş yaparken grafiğini yorumlamış ve ileriki zaman diliminde kilergyonun çok agresif hareketler yapacağını söylemiştim...tabi hisseyi yeni alır almaz bunu söylemem bir çok kişinin hoşuna gitmedi hatta aha keko gibi birisi bu hisseye girmişse bizim çıkma vaktimiz gelmiş demektir deyip çıktılar ve hisseyi 2,95 e kadar verdiler...çıkanlara benim yüzümden çıkıyorsanız pişman olacaksınız demiştim....aradan iki üç ay geçmeden ben hisseden %110 civarı kazandım...çıkanlar sonra kafalarını duvarlara vurmuşlardır...

beni ters indikatör olarak görenler muhakak pişman olmuşlardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Yatırımcı İlişkileri ile görüşen var mıdır vergi dairesine yarın mı gönderecek yoksa fırsatçılık yapıp 19unda mı gönderecekler.Tşk ler.YTD

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    9 aylık faaliyet raporuna baktım defter değerimiz 529 milyonmuş...yani hisse başına 53 tl lik bir defter değerimiz varmış...
    Sayın keko defter değerimiz 5-6 tl civarındadır.
    ımkb100 de böylesi karlı bir şirketin defter değerini 1 den aşağı bulamazsınız.
    Yani defter değerimize göre şimdiki fiyatımız 3-4 kattır.
    PD/DD= 3,6 dır.
    ssss

5. Ky mal pompalanmis... Gecmis olsun

6.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Sayın keko defter değerimiz 5-6 tl civarındadır.
    ımkb100 de böylesi karlı bir şirketin defter değerini 1 den aşağı bulamazsınız.
    Yani defter değerimize göre şimdiki fiyatımız 3-4 kattır.
    PD/DD= 3,6 dır.
    ssss
    Erbos defter degeri 2.14 ama 100 lirayi devirmis hisse

7. TUİK verileri;
    Ekim ayı 2017
    "Tavuk eti üretimi Ekim ayında bir önceki aya göre %19,9, bir önceki yılın aynı ayına göre %25 arttı. Ekim ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %9,5, bir önceki yılın aynı ayına göre %14,2 arttı."

Kasım ayı 2017
    "Tavuk eti üretimi Kasım ayında bir önceki aya göre %3,8 azalırken, bir önceki yılın aynı ayına göre %20,2 arttı. Kasım ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %1,2, bir önceki yılın aynı ayına göre %29,3 arttı."

Aralık ayı 2017
    "Tavuk eti üretimi Aralık ayında bir önceki aya göre %3,8, bir önceki yılın aynı ayına göre %13,7 arttı.
    Aralık ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %21,4, bir önceki yılın aynı ayına göre %38,8 arttı."

sonuç sıkıntı yok.

ssss

Eski cikişlarini yaparken burda hiç ky yoktu. O zamanda güzel bilanco yayinliyorlardi. Ama bilancoya bakan yoktu. Simdi cok kalabalik.göz göre göre cikarmazlar.

SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 409/871 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •