Evet. Daha sonrasında Doğtaş da güzel bir sinerji oluşturmuştuk.
Senet 2,50 idi 3 ay sonra 4,50 den satma şansına eriştik. Fiyat ve hedefim manasında benzerlik kuruyorum bazen
Yatırım doğru olsun yeter ki. Kazanç gelecektir.
Bu arada Lütfi bey iyidir. Tek sıkıntı kronda bu ara haber verilmemesi. ABD kapalı kutu.
Neyse konuyu dağıtmayalım. Konumuz silver![]()
Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"
Geliştirdiğim bir Rasyo (oran) analizi var. Finans literatüründe; Likidite oranları (4) tane bulunuyor, bu (5.) si. Hisse: 3.00 liraya geldiğinde bahsedeceğim inşallah.
Aynı zamanda bu 5.analiz, bizim 5 Lira hedefimize de yakışıyor. Çalışma; hisseye özel değil, geneli kapsıyor. Bu analizde SİLVER-CAN sınıfı geçiyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Pastasi olan rica edebilrmiyim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
Charles Bukowski.YTD
Sirketimizin borcu sürekli azalıyor ve kalan borç sayilmaz
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kapanışa 5 sn kala 37 leri ve kapanıştada 38 leri Ziraat kaldırdı , Acaba mehmet çelebi sattığı malları gerimi alıyor
Dün de 124 bin lotu 2.65 ort ile aldı , garantinin dün açılışta 2.65 r koyduğu 100 bin ilk takozu ziraat almıştı.
Acaba Mec e kazık mi atmaya kalktilar? Anlaşmalı ve kademeli malını aliriz deyip iyi giderken aşağı mi bastılar acaba? Yoksa Mec olayı patronun tezgahı mi? Yani finans ihtiyacını hisse satarak karşılama pesindeler mi? Sonrada yıllarca yatır alttan al
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri