ben tekerine comak soktukça, deliye dönüyor, dayıyor satışı : ) 2.92 14 bin, 2.93 11 bin 2.94 10 bin 2.95 18 bin...2.90 daki 15 bin alış da muhtemelen kendisinin...
ben tekerine comak soktukça, deliye dönüyor, dayıyor satışı : ) 2.92 14 bin, 2.93 11 bin 2.94 10 bin 2.95 18 bin...2.90 daki 15 bin alış da muhtemelen kendisinin...
dün 2.87 lerden yogun satıcı olan ATA nın bugün 2.93 lerden yogun alıcı oldugunu ( ! ) belirtmiştim. ben tahtaya girdikten sonra ne hikmetse bu ATA 2.92-93 lerden aldıklarını 2.85 e kadar patates etmeye başladı : ) 28 bin net alımı varken bunun 20 binini güya zararına verince net alışta olduğu 8.800 lotun maliyeti bu dangalaga güya 3.1 lira : ) bu mümkün mü..degil..derinlikli bakınca görüyoruz, ATAnın satışlarının altına ÇETE giriyor diger aracı kurumlardan. şimdi bu adama twiterda diyolar ya sen ruh hasta mısın neden bu tahtayı bu hale getiriyosun diye..diyor ki ya müzayede bu, istiyosan al istiyosan sat kime karışıyorum ben diyor. burası borsa ister alırsın ister satarsın diyor. e iyi de be müslüman, sen alıp satmıyorsun ki..sen alavere dalavere ile milletin aldığı malı hortumlamaya calışıyorsun. suni fiyat hareketleri yapıyosun tahtada. yazıklar olsun ki bu garanti bankası da seni seyrediyor. bu tiyatroya göz yumuyor. kim neden göz yumuyorsa çolugundan cocugundan cıkacak. bugun ki bu 90 altına sarkışın tek sebebi benim alışlarım. ha satar mıyım, asla..birlikte 1 lere kadar yolumuz var hektor reis : ) sen sattıkça ben ilave almaya devam edeceğim..
bu ATA nın sattıklarının 9.000 i ALB de..ALB ve ATA cep to cep degilse ben bişey bilmiyorum..
................................
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yıllardır borsadayım.bu lanetli hisse beni borsadan soğuttu.Garanti bankası ve iştiraki ne varsa hepsiyle ilişiğimi kestim.yatırımcısını oyuncak eden kendi hissesini mundar eden hissesinde her türlü oyunu oynayan spek parcalarına müsade eden basiretsiz yöneticilerle dolu bu hisse.zarar çıksın bir daha asla almayacagım bir hisse.kar bile dagıtmayan pintiler. Yatırım tavsiyesi degildir...
ALB dün 9.000-lotun 1.000 lotunu dün vermişti. bugün kalan 2.86 maliyetli 8.000 lotu sözüm ona 2.87 küsür maliyetle verdi : ) alan tacirler. esasında aynı kişi grubun ATA takasındaki malının 7 bini TACİRLER takasına kalan 2 bini YKB takasına gitti arkadaşlar. tahta 2.90 üstünde yerleşmişken birden 2.85 lere kadar salması nın tek sebebi benim GEDİK ten ilave olarak aldığım 15 bin lot. sakın ola biriniz çıkıp ya 15 bin lot için koca GARFA da böyle şey olur mu demeyin. buradaki bu ÇETE bildiginiz gibi degil. biraz araştırın ögrenirsiniz. bu grup hakikaten ateşle oynuyor artık. yakındır başlarına belayı da alacaklar. bunlarla hareket eden kim varsa başına belayı alacak. bugün 2.90 a 20 bin lot satışı koyan bunlar, sebebi benim ilave 15 bin lot alışıma olan tepkileri.
hissede maliyetlenenlerin en şanslısı 3 lü fiyatlardan mallandı. bu çetenin dayattıgı suni fiyatlama 2.80 lerden GERÇEKTEN bir yatırımcının satıcı olduğunu olacağını ben sanmıyorum. toplasanız 5 bin lotu geçmez satacak olan satan varsa da..seans acılışından bu yana TACİRLER ALB YKB TEB HALK VAKIF hep bu grup..kendi whats up gruplarında yukarıdan mallananlar da homurdanmaya başladı. onlara sabredin zamanı gelecek deyip duruyorlar, geçiştiriyorlar. onların zamanı gelecek dediği şey bizim aldığımız fiyat kademelerinden daha aşşağıya bunlara geri satmamız. dün mal toplamak için koyduklarını ben alınca bunlar da tahtayı aşağı saldılar hikaye bu. koskoca garanti bankası bu tahtada olan bitene sessiz kalıyorsa onlarda da vae bir bit yeniği..
4 aydır düşüş trendinde.paraşütleri ne zaman cıkaracagız acaba...
Yer İmleri