Sayfa 406/761 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Fatih bey ısrarla diyorum acemşah ile özelden mesajlaştım ısrarlada söyledim. Kağıt için vebal alamam dedi zorla al demedi yani kardeş. Lütfen eleştiriler de yapıcı olalım.

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn katti sadece eleştiri yapıyorum. Tarzından dolayı yani. Şöyle dese hiç bir şey demem, diyemem. Derimod beklentim şudur. Er geç bu seviyeye gelecektir. Ben aldım, alım satım yapmıyorum. Hedefim şurassı ve buraya geldiğinde vedalaşırım. Büyük abiler ondan sonra ne yapar bilemem. Belki daha yukarılara gider, belki biraz salar. vs vs.
    Buna şapka çıkarırım. Ki sn Acemşah ile ilgili negaatif bir düşüncem yok. Girdiği hisselerde girdiği tarihte hisse alanlar zarar ediyorsa kendisinde aramalı suçu. Ben sadece şuradan satan şuradan alır gibi söylemlerinden rahatsızım.
    Saygılarımla.

2. Ne diyorsunuz?

acemşah bu hisseyi 7.30 lardan aldı... ve halen daha da 20 uzerine atmasini bekliyor..

yani anlayamiyorum.. bir tanede siz hisse soyleyin %100 getirsin ve %10 dusuncede bende kufur edeyim..
    ne guzel dunya...!

Kufurlerim hazir soyleyin bakalim..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Yok canım küfür eden mi var? Saygı çerçevesinde eleştiri yapıyoruz. Siz de etmezsiniz tanıdık o kadar sizi..

Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Sn katti sadece eleştiri yapıyorum. Tarzından dolayı yani. Şöyle dese hiç bir şey demem, diyemem. Derimod beklentim şudur. Er geç bu seviyeye gelecektir. Ben aldım, alım satım yapmıyorum. Hedefim şurassı ve buraya geldiğinde vedalaşırım. Büyük abiler ondan sonra ne yapar bilemem. Belki daha yukarılara gider, belki biraz salar. vs vs.
    Buna şapka çıkarırım. Ki sn Acemşah ile ilgili negaatif bir düşüncem yok. Girdiği hisselerde girdiği tarihte hisse alanlar zarar ediyorsa kendisinde aramalı suçu. Ben sadece şuradan satan şuradan alır gibi söylemlerinden rahatsızım.
    Saygılarımla.
    Teşekkürler

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Ne diyorsunuz?

acemşah bu hisseyi 7.30 lardan aldı... ve halen daha da 20 uzerine atmasini bekliyor..

yani anlayamiyorum.. bir tanede siz hisse soyleyin %100 getirsin ve %10 dusuncede bende kufur edeyim..
    ne guzel dunya...!

Kufurlerim hazir soyleyin bakalim..!
    Carfursa şahım ama kimseye söyleme çok kıyağını gördük bu kıyak da benden sana olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by zagor Yazıyı Oku
    Carfursa şahım ama kimseye söyleme çok kıyağını gördük bu kıyak da benden sana olsun.
    carrefoursa haric ... onuda ben soyledim..

derimodu 7.30 dan soyledim yazdim.. 15 uzerine kadarda tek lot satmayacagim dedim.. insanlar alay ettiler gaz caz dediler... derimod mu 15 mi olacak basin kicin acik kalmis dediler...15.700 u gorduk..
    temel olarak 50 lira degeri var.. satan satsin... alan alsin..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

7.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    carrefoursa haric ... onuda ben soyledim..

derimodu 7.30 dan soyledim yazdim.. 15 uzerine kadarda tek lot satmayacagim dedim.. insanlar alay ettiler gaz caz dediler... derimod mu 15 mi olacak basin kicin acik kalmis dediler...15.700 u gorduk..
    temel olarak 50 lira degeri var.. satan satsin... alan alsin..!
    ACEMŞAH üstat GENTS nasıl dersiniz. potansiyel çoook yüksek

Dayı kafa buluyor dengeyi 13.64 yapmış

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 406/761 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •