Sayfa 231/774 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Sn Rumenigge ve diğer "evet"çi arkadaşların cevaplaması İstemiyle soru önergesidir:

1)2010 yılında yapılan referandumda da "yetmez ama evet" sloganları ile evet verdirttiğiniz halkın dolaylı olarak fetö'ye yardım ettiğini kabul ediyor musunuz?

2) 2010 yılındaki referandum sonucunda da şimdikinde olduğu gibi değişen hsyk yapısı sonrası yargıyı ele geçiren fetö üyelerinin ülkede bıraktığı onarılmaz hasar konusunda ne düşünüyorsunuz?
    Bu referandumda da eğer evet çıkarsa seçimler 2019'da yapılacak. Ancak, burası önemli, hsyk'nın yapısı HEMEN değişecek.

3) Değişen hsyk yapısı sonrası yeni bir "kandırıldım" vakasını bu ülke kaldırabilir mi?

4) 15 Temmuz'da yüzlerce vatandaşımızı şehit eden Fetö örgütünün darbe yapabilir hale gelmesinde mevcut hükümetin payı nedir?

5) Yeni cumhurbaşkanılığı sistemi ile cumhurbaşkanının kendi başına bütçe yapma yetkisine sahip olması ve meclisin bu bütçeyi reddetmesi durumunda eski bütçe ile aynen devam edebilme hususundaki görüşleriniz nelerdir?

6) Yeni cumhurbaşkanlığı sisteminde Cumhurbaşkanının "istediği kadar", "istediği sayıda" ve " istediği herhangi birini" cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atayabilmesi sizce etik midir? Yarın kötü niyetli bir Cumhurbaşkanı seçildiğinde karısını, kızını, oğlunu , damadını yardımcısı olarak atamasının önünde hiçbir engel YOK! Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

7) Yapılacak değişiklikte cumhurbaşkanının "istediği sayıda" yardımcı atayabileceğine değindik.
    Yine mazallah kötü niyetli bir cumhurbaşkanı istediği sayıda muhalefet milletvekilini yardımcı olarak atayabilir. Böylece bu milletvekilinin vekilliği düşer.
    Bu kötü niyetli Cumhurbaşkanı aynı gün yardımcı yaptığı bu muhalefet milletvekillerini azlettiğinde Meclis'te çoğunluğu istediği zaman ele geçirebilir.
    Bu durum hakkında fikriniz nedir?

8) Allah muhafaza yeni sistemde Cumhurbaşkanı vefat ederse yerine "halkın seçmediği" Cumhurbaşkanı yardımcısı geçecek. Bu durum ne kadar demokratiktir?

9) Bu kadar yetki ile donatılan süper Cumhurbaşkanı eğer bir daha birileri tarafından "kandırılırsa" bu ülke bu durumu kaldırabilir mi ?
    Vebalini şahsen evet oyu verenler öderler mi ?

İlk başta aklıma gelen bu sorularıma mantıklı ve tatmin edici cevaplar vermeniz halinde oyum Evet olacağı gibi bu forumda size bu konuda omuz da vereceğime söz veriyorum.
    Hadi bakalım!

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

2. Tebrikler Monaroza. Ayrıca cumhurbaşkanının devletin başı sıfatıyla aynı zamanda bir partiyi yönetiyor olusuna hala mantıklı bir cevap alamadık. Ultra yetkilere sahip CB, parti Örgütünden gelen her türlü talebi halledebilecek kudrete sahip olacak. Belki buna verilecek en mantıklı cevap ; zaten böyleydi olur. Ben de diyorum ki bu bizi parti devletine götürür partili olanların her daim ihya olduğu olmayanların ezildigi bir ülke olma yolunda devasa bir adım atılacak evet çıktığında.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Sn Rumenigge ve diğer "evet"çi arkadaşların cevaplaması İstemiyle soru önergesidir:

1)2010 yılında yapılan referandumda da "yetmez ama evet" sloganları ile evet verdirttiğiniz halkın dolaylı olarak fetö'ye yardım ettiğini kabul ediyor musunuz?

2) 2010 yılındaki referandum sonucunda da şimdikinde olduğu gibi değişen hsyk yapısı sonrası yargıyı ele geçiren fetö üyelerinin ülkede bıraktığı onarılmaz hasar konusunda ne düşünüyorsunuz?
    Bu referandumda da eğer evet çıkarsa seçimler 2019'da yapılacak. Ancak, burası önemli, hsyk'nın yapısı HEMEN değişecek.

3) Değişen hsyk yapısı sonrası yeni bir "kandırıldım" vakasını bu ülke kaldırabilir mi?

4) 15 Temmuz'da yüzlerce vatandaşımızı şehit eden Fetö örgütünün darbe yapabilir hale gelmesinde mevcut hükümetin payı nedir?

5) Yeni cumhurbaşkanılığı sistemi ile cumhurbaşkanının kendi başına bütçe yapma yetkisine sahip olması ve meclisin bu bütçeyi reddetmesi durumunda eski bütçe ile aynen devam edebilme hususundaki görüşleriniz nelerdir?

6) Yeni cumhurbaşkanlığı sisteminde Cumhurbaşkanının "istediği kadar", "istediği sayıda" ve " istediği herhangi birini" cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atayabilmesi sizce etik midir? Yarın kötü niyetli bir Cumhurbaşkanı seçildiğinde karısını, kızını, oğlunu , damadını yardımcısı olarak atamasının önünde hiçbir engel YOK! Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

7) Yapılacak değişiklikte cumhurbaşkanının "istediği sayıda" yardımcı atayabileceğine değindik.
    Yine mazallah kötü niyetli bir cumhurbaşkanı istediği sayıda muhalefet milletvekilini yardımcı olarak atayabilir. Böylece bu milletvekilinin vekilliği düşer.
    Bu kötü niyetli Cumhurbaşkanı aynı gün yardımcı yaptığı bu muhalefet milletvekillerini azlettiğinde Meclis'te çoğunluğu istediği zaman ele geçirebilir.

8) Allah muhafaza yeni sistemde Cumhurbaşkanı vefat ederse yerine "halkın seçmediği" Cumhurbaşkanı yardımcısı geçecek. Bu durum ne kadar demokratiktir?

9) Bu kadar yetki ile donatılan süper Cumhurbaşkanı eğer bir daha birileri tarafından "kandırılırsa" bu ülke bu durumu kaldırabilir mi ?

İlk başta aklıma gelen bu sorularıma mantıklı ve tatmin edici cevaplar vermeniz halinde oyum Evet olacağı gibi bu forumda size bu konuda omuz da vereceğime söz veriyorum.
    Hadi bakalım!

Üstad güzel sorular sormuşsunuz. Şu ilaveyide yapabiliriz. Mademki feto devletin içine sızan hain, ******** bir terör örgütü ve GERÇEK o zaman sıfırlama konuşmalarının oldugu kasedlerde GERÇEKTİR. Eski ortakları bunları dinlemiş ve tüm kirli çamaşırlarını meydana dökmüştür..

4. Onnar montaj,tüpütak açıkladı ya,,hece hece monte etmişler kelimeleri...
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Onnar montaj,tüpütak açıkladı ya,,hece hece monte etmişler kelimeleri...
    Hadi ya..

Tüpütak bunnarınan mı uğraşacak.. Tüpütak uzay sanayimizi geliştirmekle uğraşıyor... Hani dediydik ya 2023 hedeflerimizle uzayda söz sahabısı olacaaz diye..

İşte tüpütak 2023 hedeflerine 2093'den önce ulaşalım diye sadece uzay şeysileriyle uğraşıyor... Milli asıtorunutun adı ne olsun şeysiyle falan uğraşıyor..

Bence milli asıtronutun adı aktronot olsun.. Bütün trolleri de eğitim meğitim vermeden aktronot yapsınnnar...

Adamlar uçuyoo uçuyoo..
    Son düzenleme : DeliKAN; 23-03-2017 saat: 09:18.

Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Sn Rumenigge ve diğer "evet"çi arkadaşların cevaplaması İstemiyle soru önergesidir:

Hadi bakalım!

tartışma kültüründen uzuk düzeysiz paylaşımlar bu topikte arttığı için yazmıyordum ama ismimi andığın için cevap verim dedim

soru sormamışsın ön yargılarını maddeler halinde açıklamışsın
    sana direkt bir somut soru şuan parlementer sistemdeyiz yasama ve yürütme birbirinden ayrı mı
    yasama ve yürütmenin ayrı olduğu türkiyede hiç vukubuldu mu?
    bu sorunun cevabı senin sorduğun tüm maddelerde belirttiğin cevapla aynı şeyi taşıyor

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...esaji-1748103/

Bu insan tek devlet, tek millet diyor yersen....arabça, lazca, kuş dili, boşnakça unutulmuş nedense...
    bu konuları aşalım artık bir insanın ne dilde konuştuğu değil ne konuştuğu önemlidir
    bir dönem kürtçe şarkılar yasaktı ama ingilizce kutsal dil gibi sonuna kadar serbestti biri emparyalizm kültürünün ortak dili diğeri yan komşumuzun diliydi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    rumenigge hocam..

Bak adını andım.. cevap vermezsen küserim..

Sayfa 231/774 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •