sayin hocam ...
size hak vermekle
bizde bu yatirimci profili okdukca spek yolunu bulur bi sekilde ...
lafla peynir gemisi yurumez...
kar onunde dag olsa duramaz...
konsolide onemlidir ...
o zamana bu koprunun altindan cok su akar...
tabi ne olursa olsun sunu da gozden kacirmamaliyiz 3 tl den baslayip 28 tl gormus bi hissemiz var ...
olasi kar realizasyonu gelirse alttan alanlar hic gozunun yasina bakacagini da sanmam
bu da herzaman aklimizin bir yerinde bulunsun
yazilanarin hicbirini yatirim tavsiyesi olarak algilamayalim 47 tl goren koskoca aselsani geri 30 altina verildigi bir endeks de
.... bu olmaz demek bence yanlis olur...
sadece kisisel ongoruden ibaret olarak kalir
Şimdiye kadar hiç bir topikte rastlayamayacağım kadar çok sayıda inanılmaz derecede bilinçli ve deneyimli ustalar burada toplanmış onlarla birlikte aynı gemide olmak ayrı bir güven ve huzur veriyor.
İlk etapta ismini hatırlayabildiğim
BodrumX
Matesis
Balıkadam
keko
wurddf
gerçekhisseci
yıldırımkıta
marketbul
daşgeli
ve şu anda ismi aklıma gelmeyen ortaklara çok değerli yazı ve yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
ssss
Syncelik sizin soylediğiniz taktiği yunsa da yaptik. Surekli kotuledik. Alanin elinde patlar dedik. Su anda yunsa nin durumu ortada. Bende diyorum ki bu kadar bariz olumlu hissede kolay para kazandirmazlar.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu defa 22.200 kırarmı kırar[emoji855]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
30 ve 70 direnç bölgeleri bu hissede o yüzden 20.70 üzeri kalması önemli.
Sonraki hedef de 21.30 üzeri kalması olmalı.
arkadaşlar bir iki gün içinde yaptığım yorumda yukarı hızlıca çıkıp inmeleri agresif çıkışların habercisi olarak algıladığımı ve bunun benzeri bir grafiği kilergyo da görüp aldığımı söylemiştim...arkadaşların yaptığı paylaşımlardan aracı kurumun birinin 300 bin lot topladığını yazıyor...bu tür çıkışları hep toplamaya yormuşumdur ve bu tür toplamalarda daha agresif çıkışların temelini oluşturur..
bu gün tekrardan çıkmaya başlıyor görünüyor..umarım vergi dairesi bilançosu ile 28-30 seviyelerini test eder...iyi bir bilanço ile ilk etapta 24,66 nın test edileceğini geçerse de söylediğim zirvelerin görülebileceğini düşünüyorum..ya sabır diyelim...geçen günkü çıkışta 22,00 tl beni kesmemişti...bakalım spek beni kaça razı edebilecek ...:kahkah:
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Eger alan halksa maliyeti dusurup revize ediyor olabilir...Kimin aldigini goremedigim icin yorumsuz kaliyorum..
Yatirim tavsiyesi degil
Yer İmleri