ayı tuzağının sonrası yukarı sert mi oluyor?
ayı tuzağının sonrası yukarı sert mi oluyor?
Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.
15.250 endeks icin cok onemli uzeri kapanis yapmali...
Gecen cuma bir dip yapti... 18.75
3. Ceyrekte tavan yapmadan oncede 18.75 civari kapatip ertesi gun tavan yapmisti.. Demekki kanal ici dip bu sevyeler..
Takaslara bakiyorsun iki kurum bariz satista
Ayi tuzagini arkadasin grafigine gore yorumladim.. Gostergeleri Asagiya kiran ama heran satis baskisinin bitmesiyle ve guzel haberle sert yaparim gorunum var..
Ne olacak ne bitecek kestiremek guc ... Patron hissesi
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degil
Hayirlisiyla bi ciksaydim...
15.30 la link almis bekliyorum...
Kesunlikle yatirim tavsiyesi degil
aynen oyle
temel degerler suan icin guzel rakam telafuz etmek istemem ama kabaca duserse en fazla 16 cikarsa 28-30 test edebikecegini dusunuyorum
18.70 sanirim tam nokta tespit etmedin ama 200 gunluk ve trend al destek seviyesi orayi gorur mu bilmem ama bu kez 21 ve ozellikle 22 gecilmesi cokk onemli duruyor pozitif uyumsuzluk devam ediyor ...
sahsim.adina dusuler al firsati olacaktir
o.v. ve u.v. kaybettirecegine inanmisyorum 1 yilda %400 e civari bedelsiz potansiyeli artan bir hisse var onumuzde
pozitif uyumsuzlugun bozulup ayi tuzagi diyebilmemiz icin macd baslangic seviyesinin altina sarkmasi gerekiyor
umarim spek burayi okumuyordur :)
rakamlar egitim cakismasini sonucudr asla yatirim tavsiyesi niteligi tasiyamaz ...
http://piyasarehberi.org/yatirim/tek...-uyumsuzluklar
Arkadaslar 3 gunluk takaslarda TOPLAM FARK isimli bir araci kurum 300 bin lot almis gozukuyor. Bu gercekten bi kurummu yoksa isminimi aciklamiyor. Nedir bilen varmi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar yaşça bir büyüğünüz olarak (yaş 63) sizlere bir öğüdüm olacak .
Öğüdüme uyana da uymayana da saygım sonsuz,
Hissemizin daha hızlı yükselebilmesi için speğin işini kolaylaştırmamız gerekiyor, görülüyorki hissenin %8 i dışarda olsa bile sonuçta 8 milyon lot x20 bin tl fiyattan 160 milyon tl eder bu ky nın kaldırabileceği bir yük değildir.
Spek olmadan olmaz, olursa da çok geç olur.
Peşpeşe gelen bir kaç iyi blançoya dayanamaz ancak o zaman olur.
İşte bu yüzden speğe yardım edersek zamandan kazanırız.
Speğe yardım nasıl olacak.
Artık hisseyi övmeyi bırakacağız. zaten hissenin temel analizini buradaki ortakların %80-90 ı çok iyi biliyor. Bilmeyenler de satıp kurtulsunlar.
çok ve lüzumsuz yazı yazmayacağız haber ve pasta ve teknik paylaşacağız (yorumsuz olarak)
Kısaca Kamufle olacağız yani çalı arkasına saklanacağız.
Olmadı, görürlerse ölü taklidi yapacağız
Bence bunları yapmanın zamanı gelmiştir.
Artık korkan , kızan, küfreden ky.ları teselli etmenin zamanı geçmiştir.
Benim görüşüm budur vesselam.
ssss
Yer İmleri