-
*bddk: Bilanço dışı yabancı para pozisyonu 9 şubat haftasında 196,91 milyar tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*canikli: Pyd-ypg'ye pkk'dan ayırabilecekleri, bizim için tehlike olmaktan uzaklaştırabilecekleri yönünde bir kabulleri var, biz bunun mümkün olmadığını düşünüyoruz
*canikli: Zeytin dalı harekatının deaş ile mücadelede dikkati dağıtmayacağını ilettik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*canikli: Abd'nin türkiye'nin terörle mücadele hususunda hassasiyetine saygı duydukları, bu mücadelede anlayışlı olduklarını ifade ettiler
*canikli: Pyd-ypg ile ilgili olarak henüz onların sgd içinden çıkarılması, ilişkilerinin sonlandırılması konusunda bir kararlılık görmedim
-
*canikli: Ama pyd-ypg'nin de pkk gibi bir terör örgütü olduğu gerçeği bütün boyutları ile ortaya konunca da oradan bir çıkış yapmaları gerekiyor, kabul edilebilir bir model ortaya koymaları gerekiyor
*canikli: Mattis, hiçbir şekilde afrin'e silah desteği sağlamadıklarını ifade etti
-
*canikli: Nato genel sekreterinin açıklaması son derece olumlu, bizim mücadelemizin en iyi anlayanlardan biri, kendisine teşekkür ediyoruz
-
*canikli: 3 günlük görüşmelerde bu harekatın durdurulması yönünde bir talep olmadı, bu harekatın haklılığını iyi anlatabildiğimizi, psikolojik üstünlüğün türkiye'de olduğunu düşünüyoruz
-
*odd: 2018 yılı ocak ayında türkiye, %3,59 artış ile avrupa otomobil satışları sıralamasında 11. Oldu
-
*trt170822t15 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde nominal teklif tutarı 256,0 milyon tl
*trt170822t15 tanımlı tahvil için geri alım ihalesinde nominal kabul edilen miktar 0,0 milyon tl
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri