bizim millet aldığı evi anlatırken öve öve bitiremez.
İş vergiye gelince kümeste oturuyorum moduna girer😂😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
bizim millet aldığı evi anlatırken öve öve bitiremez.
İş vergiye gelince kümeste oturuyorum moduna girer😂😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eger bir evi miras olarak devraldiysaniz ve ici dayali doseli ise ama siz kiraya vermek istiyorsunuz
Bu mobilyalari kim alir? Turkiyede kullanilmis mobilyanin bir piyasasi varmidir? Yani bu isler nasil oluyor? Internette ikinci el mobilya alirim diyenler var. Onlari arayip pazarlikmi ediyoruz sonra adam kamyonu dayayip alip goturuyormu?
Evde buzdolabi camasir makinesi TV yi birakmak mantiklimi yoksa yeni gelecek kiraci kendi beyaz esyasini hep getiriyormu? BUnlari evde birakmak dahami mantikli? Yoksa satayim gitsinmi? Satsam 3 kurusa gidecek
8 Milyar liraya ithal ettiği doğalgazı 55 Milyar liraya, 11 Milyar liraya ithal ettiği petrolü 93 Milyar liraya, 7 Milyar liraya ürettiği elektriği 76 Milyar liraya satmaya kalksa alır mıydın? Aldın bile! Hem de ''15 sene'' üst üste..
chp yi kınıyoruz
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
en yüksek artış yapılan yerlerin chp'nin kalesi olduğu için mi sorusunun cevabı; hem evet- hem hayır.. rayiç bedeli belirleyen, her ilçedeki takdir komisyonu, 5 kişilik bu komisyonun 3 üyesi yani mutlak çoğunluk ilçe belediyesinden, diğer ikisi vergi dairesinden.. kısacası her ilçede emlak vergisi o ilçe belediyesinin mutlak takdiri- başkan hangi partidense o parti..
belediyelerin önemli bir gelir kalemi, alınan inşaat ruhsat harçları.. yeni proje başlamıyorsa, doğal olarak bu ruhsat harç geliri düşüyor, belediyenin bunu bir şekilde kompanse etmesi gerekir.. onlar da emlak vergisine rücu ediyorlar..
kardeş sayısını bilemem, ama dap'ın yön-kur başkanı ve son sözün sahibi ziya yılmaz'dır.. şahsen tanışmak şerefine nail olduğum bu şahıs için söyleyebileceğim en hafif ifade- bir dallama olduğu.. bu dallama diğer müteahhitlerin aksine kat-karşılığı iş yapmaz, genellikle arsayı satın alır ve bütün projeleri tam kontrol altında tutar.. kat karşılığı olsa projede arsa sahipleri de olur, bu durumda arz tarafını ve fiyatı sonuna kadar manipüle edemez
kağıthane'de yine satın aldığı arsası üzerinde giriştiği dap vadisi projesinin uydu görüntüsü aşağıda.. dap vadisi,ndeki ofisler 6 bloktan oluşuyor- ilk ve en büyük blok z-ofis idi, bunu yapmadan sattı.. diğer bloklar i-ofis, y-ofis, a-ofis, bumerang-ofis ve s-ofis olarak planlandı.. bumerang'ı apostrof işareti olarak kabul ederseniz ziya's görüntüsü ortaya çıkıyor güya uydudan bakınca, ziya's-
türkçe meali ziyanınki
tabii, o sırada ziya z-ofisi şöyle anlatıyordu- biz dünya ofis mimarlık tarihinde bir ilki başardık, ilk defa harf konseptli ofis binası yaptık.. üçüncü görüşmemizde - boş yapma' dedim ve toplantıyı terk edip çıktım..
reklam filmini herkes hatırlayacaktır, oracle ceo'su sarışınla rus oligark z-ofis'te buluşuyor ve büyük işler çeviriyorlar, vs gibi bi şey
Dikkat et ayağından vurdurmasın senikendisi 15 sene önce yani AKP inşaat ya halkım demeden önce mahalle mütahitydi..bizim mahallenin mütehati yani..çekmeköy taşdelen mevkisinde takılırdı....son 15 yılda sıfırdan milyar dolarları sallar vaziyete geldiler..öyle ya da böyle...kim destek oldu bunlara. betonsever, hatta betona nerdeyse tapan siyasetçiler sayesinde...hep destek tam detek dediler, siyasiler de yürüyün, önünüz açık dedi.
Neyse, bir gün dap tan ofis alan bir arkadaşın ısrarı ile satış ofisine gittik...satış temsilcisi atıyor tutuyor, niyetim yok zaten de, arkadaşın hatrına dinledim..biraz da muhabbet olsun diye, "ziya bey bizim mahalleden, az bir tanışıklığımız da var...bize ilave bir indirimi olur mu" dedim...eleman o kadar ****** ki, "ooo, biz size daha pahalı satalım, siz yabancı değilsiniz nasılsa" dediyani adamlarda en tepedeki patrondan, ofis boya acayip bir iş ahlakı var.
tam bizim millete göre patron...böyle başa böyle tarak, böyle millete, böyle mütahit.
Şimdi dap yapı ile ilgili şikayet forumuna baktım malum benim en sağlam bilgi kaynağım orası))))))) adamın biri dap kuleden 2012 de ev aldım 6 yıl geçti aldığım fiyata satamıyorum demiş.Dap yapı dan ev aldımı paramı ne yapayım nasıl değerlendireyim derdi olmuyor ,çok rahatım parayı yatırıyorsun ve unutuyorsun demiş çok güldüm
)))))Aslında gülünecek durum değil de dramlardan komedi çıkaracak hayat kalitesine sahip insanları severim .Hoş adamın iyi kötü evi duruyor bizim yatırım uçup gitmişti bir halt yapamadık valla.
Yer İmleri