Yok başkan 2009 da ki bu haberden bahsetmiştim.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...&haberid=60918
Da, sende ki güncel isimler kim vahşi kurt falan))) onları bi desen
ASLAN
Yok başkan 2009 da ki bu haberden bahsetmiştim.
http://m.patronlardunyasi.com/defaul...&haberid=60918
Da, sende ki güncel isimler kim vahşi kurt falan))) onları bi desen
ASLAN
Tahtada gizemli birsey yok hersey acik sacik ortada, bosuna gizem yaratmayin bu kagit en az 9 aydir haftalik ortalamalarinin uzerinde hareket eden bir kagit hala da oyle. Daha onceleri birisi grafikte paylasti destek direnc falan da verdi , 3 asagi 5 yukari buralari takibe alin kendiniz analiz edin ona gore haret edin. Bu isler demek tahtada oyun donuyomus demekle olmaz.
Tahta yapici herkes kazansin diyemi kagidi cikariyor ? Elbet uygun gordugu yerden birilerine satacak , o seviyelere tasirkende yapabildigi kadar da az yolcu alacak.
roket.jpg Değerli ortaklar şöyle bakıyorum da hiç tozu dumana katmadan gittiği baki değil. Tek dileğim sayfanın yok uçacak yok kaçacak yok operasyon yapılıyor diye söylenen yangın tayfa tarafından işgal edilmemesi. Burada herkes kendi kararını verdi aldı veya sattı burada yaptığımız tüm yorumlar, nesnel yargılarımızı içeriyor. Yani piyasa değeri bana göre çok düşükken herhangi bir x kişisine göre çok yüksek olabilir. Bu nedenledir ki geçen hafta onlar satıcıyken ben alıcıydım borsada herkes aynı fikirde olsa alıcı satın alacak kağıt; satıcı kağıdı satacak kişi bulamaz. Herkese özellikle de silvr ortaklarına bereketli haftalar dilerim. Hafta içinde değerli yorumları ile sayfamıza renk katmaya devam etmelerini beklediğim sayın knox, sayın mastori, sayın izci ve daha nice değerli ortaklarımız herkese başarılar.
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Yangın tayfa dediğimiz kişi gelir bugün uçacak der ertesi gün eyvah battık der. bi sonraki gün kalkış rampasındayız der ertesi gün patladık der. Elbetteki hissede yükseliş beklentimiz olmasa burada olmayız. Bizim beklentimiz reeldir. Hevesimiz de geçici değildir. Bizi yangın tayfadan ayıran özelliklerimiz daha çoğaltılabilsede genel anlamda bunlardır.
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Sn.axaray burdayız sonuna kadar o kisilere takılmadan yola devam edeceğiz inşallah. Herşeyin doğrusunu Allah bilir bol kazançlı haftalar dilerim herkese
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende burdayım.
İnişleri alım fırsat olarak değerlendrdiğimide söyleyebilirim.(Dahada indiğinde pişman olduğumuda belirtmeliyim)
Arada ses vermek iyidir.Foruma girip ortaklarını görmekte rahatlatıyor.
Ancak düşüş zamanlarında ,özelliklede canlı izlenince kafada bin bir türlü sorular uçuşabiliyor.Forumdada bunlar yazıya dökülüyor.
Her yerde olan şey.
Bu durumlarda çokda onlne olmayıp suların durulmasını beklemeyi tercih ediyorum.
Bu hafta gönderdiğim derinlikler arasında hiç fark yoktu, takip etmekte anlamsızdı.
Dilerim olumlu yönde bizlere derinlik bakma (misal tavanda kaç lot var ?) ihtiyacı hissettirecek günlerde en kısa zamanda gelir.
Saygılar.
YTD
Hayırlı ve bereketli bir hafta olması dileğiyle.
Yer İmleri