Sayfa 536/964 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Cevap için teşekkürler sayın frecell
    Geçmişi aslında okuyorum fakat şöyle;
    Çok uzun yazanları okumam,
    Bakarım kavga ortamı var okumam,
    Boş yazanları direk geçerim
    Sizin yazınızı ise muhtemelen kavga ortamına denk geldiği için göremedim.

Çağrı konusuna gelince bence her zamankinden daha güçlü bir ihtimal.vakti zamanında yasaları defalarca okumuş burda paylaşmış olan bizlerin algısı bozulmamali.dedigim gibi bu zamana dek sadece 1 i dışında bütün kararlar çağrı yapılmasına yönelik idi.spk nin karar düzeltme deki dosya adına da dikkatinizi çekmek isterim.bence bu işin galibi SPK ve biz ky lar olacak.
    Bir zamanlar çağrı yapılacak mecbur kanunlar acik açık belirtmiş deyip ilk yumrukta yatırımcıların algısı degismemeli.
    Danıştay zt lehine son verdiği kararlarda öne sürdüğü bir çok gerekçe davanın nedeni olan “çoğunluk hlsseyi ele geçirip hakim ortak olma veya olmama durumu” dışına taşına taşınan bşr çok gerekme sunmuş. Çok alakası bşr durum. Sanki özellikle zt korumacılık içim herşeyi yapılmaya çalışılmış.

Hele hele “bu şirket birleşimi özsermayesi artırmış” “bu şirket birleşimi şirketi finansal olarak güçlendirmiş” “şirketin zararları hep spk nın yanlış kararları sonucu olmuş” hem şirket birleşimiyle oluşan özsermaye yapısı ve flnas yapısı gerçeklikleri ile bağdaşmayan gerekçeler hem de davanın konusuyla çok alakasız gerekçeler.. zaten adeta sundukları gerekçelerde bu kadar eksenden kaymaları tarafsızlığı sorgulanır yapar. Sadece “zt çok çalıştı çok çabaladı ortaklık yararına, saçını başını süpürge yaptı bütün yatırımcılarda çok kazansın, ama spk yoluna hep taş koydu” diye bir gerekçe sunmamışlar))

2. Ne hale geldik.. Hesabımız varsa (3-4 sene oldu var mı yok mu bilemiyorum) artık kısa bir süre sonra öbür tarafa intikal edecek.

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. En çok şu bilançoyu merak ediyorum.
    Son tarihler
    konsolide olmayan 1 mart
    Konsolide 12 mart

Ancak geçmiş yıllara baktığımızda şirket hep ek süre talep etmiş.
    Bakalım bu sene nasıl olacak.
    23 -24 mart gibi açıklamış.

4. Gene ek süre isteyeceklerini düşünürsek,
    Önümüzde 1 aylık bir zaman var. Sabredip bekleyeceğiz.

5. 2017 yılı için hangi haber geldi de blanço ya etki edecek. 2018 e belki . Deperleme falan yapılacak vs diyorlar da 2017 ye etki eder mi 2018 de yapılan. Devamlı algı gibi geliyor ya bakalım görcez. Brüt noldu brüt . 10 haftadIR Gülten boş.

6. 1- herkes biliyor ki, bu şirketin GUNCEL mal varlığı 7 otel, bir sürü arsalar vesaire vesaire EN AZ 1,5 MİLYAR TL yapıyor... Bilançoda 500 Milyon TL gösteriyolar...
    2- İkide bir kot dışı kot dışı diyen VOL-BOK ve ekibi, görevlerini yaptılar... Görevleri bitti.. Artık hissede kaesindelanların öyle 20 kuruşlardan 30 kuruşlardan 40 kuruşlardan mal verecek KY yok. Ama ihtiyacı olupta satanlardan, maliyeti düşük olanların v.s ellerindeki mal VOL-BOK ve ekibi sayesinde yeterincede mal topladılar. Adam vazifesini iyi yaptı hakkını teslim etmek lazım VOL-BOK un.... Adam kadıköyden -zeytinburnuna geçiyor, Avrupaya seyahete gidicem diyor yurtdışına gidicem gelince yazarım diyor....
    3- Zt ve bence arka tarafta ss, bana göre selim mutfagın arkasında kendi misyonunun gereklerini yerine getiriyor. Bu misyonla ilgili burada hiç bir şey yazmak istemiyorum..Ama ss bey in borsada GS ile olsun kendi şirketiyle ilgili olsun SPK nın suç duyuruları var mıdır? SS zaten borsadan para kazanmaya bayılır.
    4- KY yı bıktırdılar... bunların karekterinde bu var... Ortalama her 5 yılda 6 yılda bir hareket çekerek KERVAN a eski adıyla CEYLAN a bi hareket çektiriyolar. SOn 15 yıla 16 YIla baktığımızda zirveler 2,5 TL 4 TL 6 TL falan dı.. Ceylan iken 12 TL diyenler çıkabilir aranızda yanlış biliyorsun diyebilirler.. Ama Sermaye artırımı falan yapıldı... Grafikte 6 TL gözüükiyor... Bu bağlamda en son 2012 yılında en son ciddi yükselişini yapmış ..2018 yılındayız....6 yıl geçmiş...Borsadan para kazanmayı seviyolar....kim ne derse desin seviyolar... Yakın zamanda bizim hiç beklemediğimiz süpriz haberlerinde kamuoyuna duyurulmayısıyla ciddi haberlere gebe olacağını düşündüğümüz günler gelecektir.
    5- Bu hisse ilk kez gözaltına düşmedi geçmiştede düştü ve çıktı... Geçmişini iyi okursak bunlar her zaman dip fiyatlarla yatırımcıları bezdirip ellerindeki mala göz diken sonra zirvelere götürüp yine yatırımcının eline veren zortlaklardır.. Zortlayıp zortlayıp batıyoruz deyip sonra birden bire tamam kurutulduk la borsa hareketlerinden para kazanmak ruhlarında var huylarında var.
    6- Bu bağlamda 2018 yılının kervan yatırımcıları için çok iyi geçeceğini düşünüyorum....Umarım zararlarından kurtulabilirler...

Sene sonu blancosu icin degerleme yapacaklari ne malum.
    Zirunluluk yok 2018 ilk ceyregi icinde yapabilirler buyuk ihtimal
    Davayi cekerken diyalog guzel ama gerekli aciklamayi anlastilarsa sayet degerleme sirketini niye aciklamiyorlar
    Icra satisi ile ilgili haberi neden yayinlamiyorlar cok seffaf olan kuzu postundaki tilki yonetim

8. Sermaye erimiş durumda, bu erime devam ederse volborun dediği kotdışı olabilir.
    Bilanço bu açıdan önemli. değerlememi yapılır, malvarlığımı satılır artık neyse bunu bilançoda göreceğiz.
    Brüt takastan çıkması gerektiğini söylüyoruz sebep yok çünkü. Neden çıkmadığını şirkete yada spk ya sorun bana değil.

Sayfa 536/964 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •