Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6213 madde; 1 - 8 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bak bu iyi fikir..

AB bankalarında bilinen kötü krediler 944 milyar Euro imiş(yada 1.17 trilyon dolar)..

Gund, ECB QE'leri Eylül'de tamamen keserse, bu kötü kredilere sahip ülkelerin QE'ler sayesinde şişirilmiş bonoları ne hale gelir..Dolayısıyla başta İtalya, bu ülkelerin borçları ne hale gelir..

Heleki faizlerin arttığı bir ortam mevcutken..

Gund, ECB ve BOJ'un bastığı paraların bir kısmı epeydir ABD bonoları ve borsalarına gidiyor..Hadi borsalar ayrı konu ama ECB QE'leri kesse, ABD bonoları, özellikle 10 yıllıklar daha hızlı yükselir..söyliyeyim..

Dolayısıyla burası çok önemli, bu aşamadan sonra ECB'nin QE'leri sıfırlaması demek bir bakıma kendi bacağına da kurşun sıkmak demektir..
    Yukarıdaki bu iki tesbite bakıldığında ECB'nin QE'yi sıfırlaması bana göre mümkün görünmemektedir..

Ha QE harici başka bir mekanizmalar bulurlar..Mesela borçlu ülkeleri AB içinde kurulacak IMF benzeri yapıya devrederler..

Yada bilinmez, Alman baskısıyla biz büyüyoruz felan, hiç bir tedbir almadan QE'yi sıfırlarlar..ve çok uzun olmayan bir sürede örekeyi görürler..

Qe'yi bitirdikleri durumda ABD faizlerinin daha fazla artmasına sebebiyet vereceklerinden, mecburen dolaylı yönden faiz manyağı olma durumuna girerler..

Öyle yada böyle sonuçta ister QE'ye devam etsinler..İsterlerse QE'yi bitirsinler..

Nihayetinde Euro'nun dipleri göreceğini düşünüyorum..şimdilik oyun devam etsin bakalım..
    Son düzenleme : enki; 19-02-2018 saat: 18:50.

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yukarıdaki bu iki tesbite bakıldığında ECB'nin QE'yi sıfırlaması bana göre mümkün görünmemektedir..

Ha QE harici başka bir mekanizmalar bulurlar..Mesela borçlu ülkeleri AB içinde kurulacak IMF benzeri yapıya devrederler..

Yada bilinmez, Alman baskısıyla biz büyüyoruz felan, hiç bir tedbir almadan QE'yi sıfırlarlar..ve çok uzun olmayan bir sürede örekeyi görürler..

Qe'yi bitirdikleri durumda ABD faizlerinin daha fazla artmasına sebebiyet vereceklerinden, mecburen dolaylı yönden faiz manyağı olma durumuna girerler..

Öyle yada böyle sonuçta ister QE'ye devam etsinler..İsterlerse QE'yi bitirsinler..

Nihayetinde Euro'nun dipleri göreceğini düşünüyorum..şimdilik oyun devam etsin bakalım..
    EURUSD de hedef 0,9x ler ama hemen değil. şimdilik kumarbazların oyun alanı olmaya devam ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,183

hepsini geçtim..italyan bankaları için dahi osla bunşlar genişlemeye son veremez...mümkün değil......yoksa tahvil balonu patlar...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •