Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7338 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. KUTPO yaklaşık bir yıldan fazladır yatırımcısını bilançolar eşliğinde perişan etti. Hisseye inanan ve yatırım yaparak bekleyenler için çok kötü bir durum. Temel, teknik ne söylersek söyleyelim hepsi karavana. Oyunu kuran Patron istediği zaman istediği hareketi yaptırıyor. Darbe sonrası 4 TL'den nasıl 9,4 TL ye götürdüyse şimdide tersini yapıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    KUTPO yaklaşık bir yıldan fazladır yatırımcısını bilançolar eşliğinde perişan etti. Hisseye inanan ve yatırım yaparak bekleyenler için çok kötü bir durum. Temel, teknik ne söylersek söyleyelim hepsi karavana. Oyunu kuran Patron istediği zaman istediği hareketi yaptırıyor. Darbe sonrası 4 TL'den nasıl 9,4 TL ye götürdüyse şimdide tersini yapıyor.
    Kusura bakma arkadaş ben 6 TL derken teknik bir rakam verdim. İşkembeden sallamadık o rakamı. Bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Kusura bakma arkadaş ben 6 TL derken teknik bir rakam verdim. İşkembeden sallamadık o rakamı. Bol kazançlar.
    Hocam, çok yazıp çiziyorsun. Ne yapalım sana alkış mı tutalım, bravo çok yaşamı diyelim anlayamadım. Bu işi bu kadar çok biliyorsan para çoktur sende. Ne uğraşıyorsun buralarda. Dipten alıp zirveden satan yatırımcı havan var. Burada herkes kendince bilgi ve ilgisine göre hisse alıp satıyor. Yukarıdan da alınır aşağıdan da. Zararda edersin karda. Ama burada herkese akıl verip ahkam kesmekte iş değil. Herkes nasibini yer.

4.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Hocam, çok yazıp çiziyorsun. Ne yapalım sana alkış mı tutalım, bravo çok yaşamı diyelim anlayamadım. Bu işi bu kadar çok biliyorsan para çoktur sende. Ne uğraşıyorsun buralarda. Dipten alıp zirveden satan yatırımcı havan var. Burada herkes kendince bilgi ve ilgisine göre hisse alıp satıyor. Yukarıdan da alınır aşağıdan da. Zararda edersin karda. Ama burada herkese akıl verip ahkam kesmekte iş değil. Herkes nasibini yer.
    O zaman yazma teknik de boş temel de diye. Bilmiyorum de! Anlamıyorum de! Ama sakın hepsi boş deme!!! Dersen , biri gelir kusura bakma der... Alkış istiyen kim? Bol kazançlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    O zaman yazma teknik de boş temel de diye. Bilmiyorum de! Anlamıyorum de! Ama sakın hepsi boş deme!!! Dersen , biri gelir kusura bakma der... Alkış istiyen kim? Bol kazançlar.
    Arkadaşım boş konuşuyorsun. Elin de kaç lot var yada yok bilmiyorum ama sanada bol kazançlar.. Bu işi o kadar biliyorsan yaz bakalım bu engin bilgin ile nereye gidecez nereye değecez. Bakarsın faydan olur..

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Arkadaşım boş konuşuyorsun. Elin de kaç lot var yada yok bilmiyorum ama sanada bol kazançlar..
    Neden sürekli insanların elindeki lot miktarını merak ediyorsunuz? Bunun sizin adınıza bir çözüm olduğunu mu düşünüyorsunuz? Elbette hayır!!! Peki neden o zaman bilen ile bilmiyeni birbirine çorba yapma gayretiniz var? İşte bu sorunun cevabını ben biliyorum. Çünkü senin beklenti dediklerin çöp çıktı. Ben ise doğru bir pozisyonu kolladım hep!!! Bu sadece bana yaradı evet ama sizlerle de üleşmek istedim fakat başarılı olamadım. Şimdi benim elimdeki adedi boş ver de bir sonraki dersine iyi çalış. Bol kazançlar...

7.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Neden sürekli insanların elindeki lot miktarını merak ediyorsunuz? Bunun sizin adınıza bir çözüm olduğunu mu düşünüyorsunuz? Elbette hayır!!! Peki neden o zaman bilen ile bilmiyeni birbirine çorba yapma gayretiniz var? İşte bu sorunun cevabını ben biliyorum. Çünkü senin beklenti dediklerin çöp çıktı. Ben ise doğru bir pozisyonu kolladım hep!!! Bu sadece bana yaradı evet ama sizlerle de üleşmek istedim fakat başarılı olamadım. Şimdi benim elimdeki adedi boş ver de bir sonraki dersine iyi çalış. Bol kazançlar...
    Hocan sen yokken biz bu hissede pozisyonumuzu aldık. Hisse patron hissesi. Sabır gerektiriyor. Senin gibi hızlı değilim ben. Sen çok hızlısın. Pozisyon kolluyorsun. Şip şak. Senin şimdi keşfettiğin hisseyi ben çok çok önceden topladım. Beklediğim yere kadarda bende. Sıkıntı yok. O yüzden senin hayallerin iyi yönde. Devam et..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •