Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4566 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,132
     Alıntı Originally Posted by rainmantr222 Yazıyı Oku
    Yavas yavas alistiriyorlar yarin 13 lere alismaya baslicaz sonra 12 11 en son ben artik 5 liralar bekliyorum. Ciddiyim. Gecen paylastim bist 2. Bmeks vakaasi yasiyor. Hepimize gecmis olsun.
    senin BMEKS dediğin firma :

485 mil.net borç (SERMAYESİNİN 4 KATINDAN FAZLA NET BORÇ)

2017 / 9 bilanço 262 mil . zarar (SERMAYESİNİN 2 KATINDAN FAZLA 3. ÇEYREK ZARAR )

şubeleri tek tek kapanan ,akibeti meçhul belkide borsa kotundan çıkacak zor durumda bir firma

sen tutup bunu düzenli olarak 20-25-30 mil.kar yazan üstelik bunu 21.milyon gibi mütevazi sermayeyle yapan , TLMAN ile mukayese edersen ben bunda art niyet ararım

üstelik 5 tl ye düşecek falan gibi maniplasyon kokan yorumlarda bulunursan art niyet ararım

elbette eleştiri olacak ,ben de zaman zaman de kızıyorum ,eleştiriyorum eleştirmek bilgi paylaşmak başka

maniplotik yorumlar başka birşey ,daha 1 ay olmadı halka açılalı firmayı batık ilan ettin

en azından hissede olanlara saygısızlık yapma ,ben kendi adıma incir çekirdeğini doldurmayacak kadar şu an zarardayım ,amma velakin daha çok zararda olanlara var

eğer çok eminsen 3-5 lere düşeceğinden şu an 14 lerde sat kurtul kardeşim ,zarardan kar etmiş olursun

Trader 07 denilen biri vardı ,ben onu diğer forumlardanda tanıyorum ,anasına avradına ,kızına kızanına küfredilmesinden

keyif alan ,meshebi geniş kendine saygısı olmayan gavat ,o kayboldu ortadan türevleri çıktı ortaya ..

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku

2017 / 9 bilanço 262 mil . zarar (SERMAYESİNİN 2 KATINDAN FAZLA 3. ÇEYREK ZARAR )

şubeleri tek tek kapanan ,akibeti meçhul belkide borsa kotundan çıkacak zor durumda bir firma

sen tutup bunu düzenli olarak 20-25-30 mil.kar yazan üstelik bunu 21.milyon gibi mütevazi sermayeyle yapan , TLMAN ile mukayese edersen ben bunda art niyet ararım

üstelik 5 tl ye düşecek falan gibi maniplasyon kokan yorumlarda bulunursan art niyet ararım

elbette eleştiri olacak ,ben de zaman zaman de kızıyorum ,eleştiriyorum eleştirmek bilgi paylaşmak başka

maniplotik yorumlar başka birşey ,daha 1 ay olmadı halka açılalı firmayı batık ilan ettin

en azından hissede olanlara saygısızlık yapma ,ben kendi adıma incir çekirdeğini doldurmayacak kadar şu an zarardayım ,amma velakin daha çok zararda olanlara var

eğer çok eminsen 3-5 lere düşeceğinden şu an 14 lerde sat kurtul kardeşim ,zarardan kar etmiş olursun

Trader 07 denilen biri vardı ,ben onu diğer forumlardanda tanıyorum ,anasına avradına ,kızına kızanına küfredilmesinden

keyif alan ,meshebi geniş kendine saygısı olmayan gavat ,o kayboldu ortadan türevleri çıktı ortaya ..
    Yeni trader in farklı versiyonu belki de aynı şahıs. Tahtası ha kapandı ha kapanacak batık iflas etmiş şirketler le kıyaslama yapanlar ancak art niyetli olan kişilerdir

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,132
     Alıntı Originally Posted by majeste Yazıyı Oku
    Yeni trader in farklı versiyonu belki de aynı şahıs. Tahtası ha kapandı ha kapanacak batık iflas etmiş şirketler le kıyaslama yapanlar ancak art niyetli olan kişilerdir

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla üstad ben de öyle düşünüyorum ,aynı kişi olabilir

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku

bak arkadaş liman şirketin değil tüm yazılarımı oku sinirden yazamyorum zaten Allaha havale ediyorum

sen yarın öbürgün bilanço gelsin o kar rakamını görürsün vergi dairesine verilenle bilançoyu karıştırma

5. 13,7 i gösteriyor şerefli bence bunlar bir ekip

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •