Sayfa 243/470 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 3758 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    B tipi hisselerin açığa satışa veya kredili işleme konu olamayacağını hisseyi alırken bilmeniz lazım.. açığa satış hissenin değer kaybetmesinden nemalanacağına göre açığa satışa konu olmamak ky nin avantajınadır, hepimizin avantajınadır. bu yüzden büyük gevşemeler yaşamıyoruz. yazdıkların kısmen doğru fakat yarın bu hisse A tipi olursa? veya yıldız pazara alınırsa? o zaman ne düşüneceksin.. beklenti ve hikaye yaratmak istemiyor mu borsamız. alın size beklenti..
    CEMAS örneğini vereyim;
    düne kadar 1 milyon işlem hacimi görmüyordu CEMAS. bilen bilir, çok öncelerden beri mimli bir hissedir, defalarca brüt takasa alınmıştır. patronuna hergün küfür edilirdi. düne kadar 2,72 den 1,40 lara çaktılar. sonra bir yıldız pazar haberi geldi hisse 4 lere dayandı. ve bugünlerde zarar açıklamasına rağmen hala artılarda, yukarı hareket çekiyor.

neyse, sen zaten sıkıldın EGPRO dan. elinde hala EGPRO var mı bilmiyorum ama eğer varsa satsana. sen de kurtul biz de kurtulalım..
    Sen de haklısın.
    Son düzenleme : yak; 21-02-2018 saat: 10:46.

2.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Sen de haklısın.
    mesajı düzenlemişsin ama okudum mesajını.
    sen beni anlamadın. anlatmak istediğim; bugün B tipi hisse alıp da yarın neden açığa satamıyoruz, neden kredili işlem yapamıyoruz demek oluyor. yeni gelen, birşeyler öğrenmek yada yatırım yapmak isteyen farklı algılıyor. herşey olumlu iken olumsuz hava yaratmak için çaba sarfediyorsunuz.
    dün %3 artı kapamış kimse ses çıkarmıyor bugün %2.5 düşmüş herkes bela okuyor.
    biraz sabır. elbette zaman zaman işlem hacmi düşer, fiyat düşer. önemli olan şirketin yapısı. biz doğru şirkete yatırım yapalım da. üçkağıta gelirsek vebalini onlar düşünsün.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    mesajı düzenlemişsin ama okudum mesajını.
    sen beni anlamadın. anlatmak istediğim; bugün B tipi hisse alıp da yarın neden açığa satamıyoruz, neden kredili işlem yapamıyoruz demek oluyor. yeni gelen, birşeyler öğrenmek yada yatırım yapmak isteyen farklı algılıyor. herşey olumlu iken olumsuz hava yaratmak için çaba sarfediyorsunuz.
    dün %3 artı kapamış kimse ses çıkarmıyor bugün %2.5 düşmüş herkes bela okuyor.
    biraz sabır. elbette zaman zaman işlem hacmi düşer, fiyat düşer. önemli olan şirketin yapısı. biz doğru şirkete yatırım yapalım da. üçkağıta gelirsek vebalini onlar düşünsün.
    Ben kendi paramın dışında kişilerden borç alıp, kredi çekip, kredili hisse alma ve açığa satış yapma işlemlerini hayatta yapmadım. Bu şirkete de kendi çapımda yatırım yaptım. Çok ekstrem durumlarında hisseyi satabilmek mesele benim için. Bu nedenle bu hissede yatırım yapmak çok zor. Dünyada her türlü problemlerin çok yoğun olduğu bu dönemde bu hisseye yatırım yapmak akıllıca değil diye düşünüyorum.

4. Sn. Yak
    Bu şirkete kendi çapimda yatirim yaptim diyorsun.
    Ve bu hisseye yatirim yapmak akillica degil diye düşünuyorsun
    Yani ne yapmak gerekiyor şimdi çözemedim bu durumu... perhiz lahana turşusu misali olmuş gibi...

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by minefe Yazıyı Oku
    Sn. Yak
    Bu şirkete kendi çapimda yatirim yaptim diyorsun.
    Ve bu hisseye yatirim yapmak akillica degil diye düşünuyorsun
    Yani ne yapmak gerekiyor şimdi çözemedim bu durumu... perhiz lahana turşusu misali olmuş gibi...

Çok haklısın, sizin kadar kafamız çalışmıyor. İlkokul mezunu bile değilim, borsadan da hiç anlamam. Teşekkürler.

6. bugünkü ani %10 çıkış kimsenin dikkatini çekti mi, güzel bir 5 saniye oldu benim için. sığ tahtanın medceziri de fena oluyor hani.
    pasta paylaşabilen olursa çok makbule geçer, teşekkür ederim.
    dön dolaş burda durdum, yazdıklarımı uydurdum.
    yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ulan şu piyasada eksi kapamazsan taa ***** avradını s....

8.  Alıntı Originally Posted by jackbristow Yazıyı Oku
    bugünkü ani %10 çıkış kimsenin dikkatini çekti mi, güzel bir 5 saniye oldu benim için. sığ tahtanın medceziri de fena oluyor hani.
    pasta paylaşabilen olursa çok makbule geçer, teşekkür ederim.
    birisi 1000 lot kadar serbest alış emri verdi muhtemelen, 12.10 gözüktü..o kadar

Sayfa 243/470 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •