Sayfa 377/651 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    sözün özü alacaklılar alacaklarından vaz geçerlerse,,,biz de bittik
    mevcut durum devam ediyor.....0.27..028,0.29....batana ve çıkana kadar artık başka bir değer oluşmaz..ytd

2.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Tavanda 5 milyon kaldı����arkadaşlar battı bu şirket batti
    size ne battıysa battı,çıktıysa çıktı,,,hissen varsa hemen sat,,,alacaklılardan tanıdıkların varsa haber alıyorsan,,,özelden bizlere yaz ,,,biz de çıkalım.....ytd...bunlardan biri yoksa pozisyonun da, sus ta....insanlar rahat rahat batsınlar veya çıksınlar....

3. Bu haber olmadi yakinda daha büyük haberler gönderirler

4.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Tavanda 5 milyon kaldı😁🤣arkadaşlar battı bu şirket batti
    Daha az önce düşüşüne sevinmedim diyordun..Şimdi ise sevinçten havalara uçuyorsun..28 Kasımda tahtası kapanacak diye diye bugünlere geldik..Belki yakında kapanır sen de sevinçten göbek atarsın..

5.  Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Daha az önce düşüşüne sevinmedim diyordun..Şimdi ise sevinçten havalara uçuyorsun..28 Kasımda tahtası kapanacak diye diye bugünlere geldik..Belki yakında kapanır sen de sevinçten göbek atarsın..
    Sevinmedim böyle haberlerle tavan olmaz diyorum gerçek bir haber gelecek o zaman tavan olur ve hepimiz görürüz

6.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Bu haber olmadi yakinda daha büyük haberler gönderirler
    arkadaşlar bu haber değildi ki,,,mevcut durum ifade edildi....beklediğiniz haber geldiğinde,iki ihtimal olacak
    1)-0.75 li fiyatlara kadar tavan yapacak
    2) yada artık hiç bir fiyat olmayacak,,,biraz sövüp-sayacağız....sonra gidip başka hisselerde bir şeyler kazanmaya çalışacağız...
    Bunların dışında başka haber yok......ytd

7.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Sevinmedim böyle haberlerle tavan olmaz diyorum gerçek bir haber gelecek o zaman tavan olur ve hepimiz görürüz
    Kesin sen spiksin

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. bir de şu olabilir,,,,hisse üzerinde maniplasyonlar olmasın diye bist geçici olarak işlemleri durdurabilir......taki batıncaya veya çıkıncaya kadar...ytd

Sayfa 377/651 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •