Sayfa 379/651 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Nasıl batırdılar bu şirketi akgiray şirket batırmakla ilgili kitap yazsa üniversitelerde ders kitabı olur insan imkb Başkan'ı olmuş yanda Nasıl şirket batar ünvanını alıp ender iki zıt ünvana sahip olmuş oscar aday bence

2.  Alıntı Originally Posted by Safirim Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bmeks faaliyet mi yapıyordu ne değişti faaliyetlerin durma noktasına geldiğini görmemek için kör olmak lazım gönderilen kap haberinde internet üzerinden satış ve anlaşma beklentisinden bahsedilmiş bu olumlu idi fakat borsagündem Akgirayın açıklaması panik havası oluşturdu bu saatten sonra ya batar ya çıkar ama burda hissesi olmayan art niyetli yorum yapan bu durumdan mutlu olanlardanda Allah çıkarsın
    [emoji122] [emoji106]

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Açıklamadan sonraki satış yaklaşık 1 milyon250 bin sadece karanlık odada 215 bin olduğunu düşünürsek yarın zor bir gun olacak

4. Bu saatten sonra ne olabilirki Ali bey batma riskini almak istemeyen satacak risk alan kalacak bu fiyat 0.20 olsa ne 0.27 olsa ne zarar diz boyu artık ne olacaksa olsun
     Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Açıklamadan sonraki satış yaklaşık 1 milyon250 bin sadece karanlık odada 215 bin olduğunu düşünürsek yarın zor bir gun olacak

5. Biz battık yıkıldık allah da sebep olanların evinlerine ateşler düşürsün

6. Geçen yıl temmuzdan beri ben ortak arıyorum diye yatirimcilarini uyutuyor eylül ayında bloomberge verdiği röportajda ortaklık görüşmelerimiz devam ediyor belli bir olgunluğa ulaştığında kamuoyuna paylaşacağız diye biz ortak bulduk haberi beklerken bugün aynı kanala çıkmış bir çok görüşme yaptık ama ortak bulamadık diyor simdide alacaklilarla hisse ortaklığı oda olmaz ise diyecek ki ben şirketi satıyorum bir kac tane bomba haberde o zaman duyarız bunların hayatı yalan

7.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Açıklamadan sonraki satış yaklaşık 1 milyon250 bin sadece karanlık odada 215 bin olduğunu düşünürsek yarın zor bir gun olacak
    Bugünkü işlemin çoğunu yine iş yatırım yaptı sattı ve aldı toplamda 994.600 lot işlem yaptı..Yani yarın da yine 27 açarız diye düşünüyorum..Sabah ola hayrola..

8. Bence böyle yapacak yapacak ky çıktıktan sonra tüm malları aldığında basacak gaza.Belki 0,18 lere bile çakacak ama sonra yürüyecek. Gören varmı patron topluyormu malı? Bu işleri bilsem zaten bmekse bulaşmazdımytd.

Sayfa 379/651 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •