Sayfa 369/1078 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı geceler...
    Hayırlı geceler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Hayırlı Günler...

Bilançolar , FK_Temettü ve Yabancı Oranları Tabloları güncellenmiştir....

Ben burada yazmasam da fırsat buldukça hemen güncelliyoru, ara ara kontrol edebilirisiniz...

MRDIN bilançosu da açıklanmış...

Bakalım bugün nasıl hareket edecek...

3. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Teşekkürler...

Durum şimdilik fenâ değil gibi... Üst kademeleri doldurduklarına göre yukarıyı hedefliyor olabilir...

Alan alanındaki "diğerleri" bayağı düşük kalmış. Bu da iyiye yorumlanabilir...

5. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

6. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkürler...

Durum şimdilik fenâ değil gibi... Üst kademeleri doldurduklarına göre yukarıyı hedefliyor olabilir...

Alan alanındaki "diğerleri" bayağı düşük kalmış. Bu da iyiye yorumlanabilir...

Rica ederim, sanki üst kademeler kendilerinin yukarıda attığım resimde kendi alışına satış, sonrada kendi satışına alış yapmış
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Rica ederim, sanki üst kademeler kendilerinin yukarıda attığım resimde kendi alışına satış, sonrada kendi satışına alış yapmış
    Bu takas işine akıl ermiyor...

Sonuçta bu yıl için beklediğimden 2 milyon daha fazla kâr açıkladı. Eğer hepsini dağıtırsa bana yeterlidir. Asıl ben gelecek sene için yani bu sene sonu daha yüksek kâr bekliyorum...

Şimdilik %45 oranında bir kâr dağıtsa 100bin lot için 45bin TL brüt... Gerisini siz hesaplayın... Hiç de fena değil... 👍 😃

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 369/1078 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •