Sayfa 26/495 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 201 - 208 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1. 2015 den beri maaşım dan arttıkça yonga işbir yibitaş alırım.Malum fiyatlarıda yüksek.Sana bir sır verim tatar yonga malşyet 290 tl.Çok çok seneleer önce be daha 22 23 lü yaşlarda iken boş fren vardı 6500 bedelsiz vermişti ortalık karışmıştı zaman geçti afyon aldım 120 bin tl idi sermaye aynı yibitiş aldım ama bekleyemedim.İzmit piston aldım bekleyemedim.Aslan çimento aldıö bekleyemedim.Başını ağrıttım.

2. Bu hissede üstten satıp alttan alma işi olamz sığ tahta ve seans yok ama bu bedelsiz işi daha çok su kaldırır uzun süreçli bu iş brnim beklediğim fiyat aslında yok.Ben sürece ve izin tarihi ve bölünme tarihine göre hareket edeceğim.Bu arada senin verfiğin rakkamlar çok işime yaradı Allah razı olsun.PANİK İLE körü körğne Hareket etmemi ENGELLEDİN TEŞEKKÜRLER.

3.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    2015 den beri maaşım dan arttıkça yonga işbir yibitaş alırım.Malum fiyatlarıda yüksek.Sana bir sır verim tatar yonga malşyet 290 tl.Çok çok seneleer önce be daha 22 23 lü yaşlarda iken boş fren vardı 6500 bedelsiz vermişti ortalık karışmıştı zaman geçti afyon aldım 120 bin tl idi sermaye aynı yibitiş aldım ama bekleyemedim.İzmit piston aldım bekleyemedim.Aslan çimento aldıö bekleyemedim.Başını ağrıttım.
     Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Bu hissede üstten satıp alttan alma işi olamz sığ tahta ve seans yok ama bu bedelsiz işi daha çok su kaldırır uzun süreçli bu iş brnim beklediğim fiyat aslında yok.Ben sürece ve izin tarihi ve bölünme tarihine göre hareket edeceğim.Bu arada senin verfiğin rakkamlar çok işime yaradı Allah razı olsun.PANİK İLE körü körğne Hareket etmemi ENGELLEDİN TEŞEKKÜRLER.
    Estağfirullah kardeşim,ne demek başağrıtmak........Ben de sen yaz dediğin için yazdım....!!!

Ben de tarihi fırsat eline geçmiş ve değerlendirmeni isterim...Ben senin yerinde olsam yonganın pişen meyvelerini yibitaşa aktarırdım....!!!

Ama kararını etkilemek istemem...Karar senin....!!!!

4. Yonga 13:55 te 950 den 27 lot işlem geçti....Bekleyen de 191 lot idi...!!!!

5. yibitaş 13:55 te 6 lot 2500 den geçti....!!!....2 lot da alıcı vardı bekleyen....!!!

6. 2600 den 2 lot eşleşme ve 1 lot bekleyen var arkadaşlar....!!!!

Kapanışımız tavan bu gidişle....!!!

7. Bu yonga bir taban yerse olan bize olur sanırım...2000 üstü primler buhar olmasa bari..
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

8. Bu arada beyazımı da yazayım arkadaşlar.....Bugün 135 lot yaptım toplamda.126.60 dan geldi.....!!!

Beyaz fiyatı da 100 lot ile 126.60 dan işlem geçecek....590 lot da satıcı var....!!!

Sayfa 26/495 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •