Arkadaşım ben bilirsinizdir eski borsacıyım....Çok küçük parayla girip büyük paralar kazandım borsada...Nasipmiş herşey.....2015 7 HAZİRAN SEÇİMlerinden önce ''KOALİSYON OLACAK,ÜLKE GÖÇECEK '' diye malların çoğunu satıp parayı arsaya çevirmiştim....Sonra da kalan parayla süs tavuğu işine girdim.Girdim ama çıkamadım.20-30 bin tl yatıracaktım,140 bin tl yi buldu....2.5 yıldır borsada parasız kaldım....Burası Antalya merkez köyü.Aldığım arsaları satıp borsaya atmak büyük kumar oynamak demek....2 çocuk var sonuçta...Satmam da ,çünkü tavan oldu,düzeltme yapar tehlikesi yok.Devamlı dğerleniyor....Ama parasız kaldım borsada......İşi iyice büyüttüm,sabrettim ....Şimdi birkaç aydır Iraklılara süs tavuğu satıp satıp borsaya yatırıyorum....!!!!
2010-2015 arası 5 sene hergün Antalya ya özel seans odasına gidiyordum....Şimdi ise matrix e abone oldum,evden bilgisayardan takip ediyorum borsayı.....Hergün ise toplamda tavuk ve civcivlerin bakımı için 1.5 saatimi ayırıyorum.....Şimdi de tavukların yanından geldim...!!!
Burada hergün bilisayarın başındayım....Muhabbet bu yüzden .....Yani başka bir iş yapmıyorum.....Boşlukta da yazıp duruyorum....!!!Beyin jimnastiği yapmış oluyorum bu topiklerde...Kendimi motive ediyorum hisselere bu şekilde....!!!!
Yer İmleri