-
Sadece kendi düşüncemdir altında birşey aramayın.
Ben bu hisseyi hainlerin bankası olan Asyab hissesine benzetiyorum. 2006 yılında hükümetinde poh pohlamasıyla 8 kat talep ile arz olmuştu. O zaman 10 bin lot istemiştim ama bana 3.50 fiyattan 1231 lot vermişlerdi. Hisse 3 gün içinde %46 yaparak 5.10 seviyesine kadar çıkmış ardından kısa süre içinde 3 liraya gerilemişti. O zaman kime sorsam asyab almıştı, sonra panik yapan yapana herkes hisseyi 3 liradan elinden çıkarmıştı. Sonra bir 3.50 yapıp tekrar 3'e geri gelmişti tüm umutlarımız sönmüştü. Biz 3 katı kar beklerken zararına satmıştık. Sonra ne mi oldu hisse 1 yıl içinde 12.35 tl'ye çıktı ve oradan bölündü.
Gelelim bizim Tlman'a neredeyse aynı hareketler yapıyor, hükümetin poh pohlamasıyla 15.50 açan hisse %41 civarı yükseliş yaparak 21.86 oluyor ve oradan hoooop 14.40'a kadar iniyor ve %10 gibi bir artışla 15.84 yaparak tekrar geri 14.40 civarına iniyor. Tıpatıp aynı hareketler. Tabi ben bunun arzına katılmadım ama bunun yaptığı hareketi görünce mazi canlandı ve aynı yükselişi yaparmı bilemiyorum 14.40 lardan bir miktar aldım. Umarım yükselir hep birlikte kazanırız.
Sürçü lisan ettiysek affola, kalın sağlıcakla.
Y. T. D
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri