Vakıfbank. Taban olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ama bilemem tabii ki...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vakıfbank. Taban olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ama bilemem tabii ki...
Camlık kardeş spk sahiplenirken bir taraftanda ky yı ezmeye müsade ediyor
Kurum bazlı sıkıntılar...
Geçen hafta vakfin'de telefonla dahi emir kabul etmeyen kurumlar olmuş.
Millet dolandırıcılığını yapıyor kağıt küçük yatırımcıya zarar veriyor.brüt takasa sokup dahada zarar veriyor.bu nasıl koruma anlamadım arkadaş
Uygulama tebliği 18/1'e göre aracı kurum bazında da tedbir uygulanabiliyor.
Diğer tedbirler
MADDE 18 – (1) Kurulca yapılan incelemelerde, Kanunun 106 ncı ve 107 nci maddelerinde sayılan fiillerin işlendiğine dair makûl şüphe bulunduğunun tespit edilmesi halinde, ilgili gerçek veya tüzel kişiler ile tüzel kişilerin yetkilileri ve ilgili sermaye piyasası araçlarına ilişkin olarak;
a) Yatırımcı ve/veya sermaye piyasası aracı bazında brüt takas uygulamasına geçilmesine,
b) Yatırımcı ve/veya sermaye piyasası aracı bazında kredili alım, açığa satış, ödünç alma ve verme işlemlerine ilişkin sınırlamalar getirilmesine,
c) Yatırımcı ve/veya piyasa bazında işlem veya pozisyon limiti getirilmesine,
ç) Yatırımcı ve/veya sermaye piyasası aracı bazında teminat yükümlülüğü getirilmesine veya mevcut yükümlülüklerinin değiştirilmesine,
d) Yatırımcılara ve/veya sermaye piyasası aracı bazında önceden depo şartı getirilmesine,
e) Sermaye piyasası araçlarının işlem sıralarının geçici olarak durdurulmasına,
f) Piyasa verilerinin dağıtım kapsamının sınırlanmasına,
g) Sermaye piyasası araçlarının farklı pazar veya piyasalarda işlem görmesi veya bunlar için farklı işlem esaslarının belirlenmesine,
ğ) Yatırımcı, yatırım kuruluşu ve/veya sermaye piyasası aracı bazında emir iletim kanallarının kısıtlanmasına,
Kurul tarafından karar verilebilir.
Yer İmleri