Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MeDyUm Yazıyı Oku
    Kafayı aşağıya çevirdi 3,71 e bir kez daha değerse az alıp maliyeti düşüreceğim mantık bunu diyor
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yarın yüklü TL geliyor, kademeli alıma başlarım. 10k + 10k + 10k kademeler.

Her yükseldiğinde '' Oh tamam işte iyi kazanacağız '' diyor ve satmıyoruz. Anında geri basıyorlar . Bu kez '' Lanet olsun yine kandırıldık '' diyoruz. Aslında açgözlülük yapıyoruz. Hırs yapıyoruz. Duygusuz olamıyoruz.

bazı dürüst ekonomistler açıkca söylüyorlar ; Bu faiz varken Dolar taşımak maliyetlidir diyorlar. her ay 3,5 kuruş maliyet yazıyor bana. Ortalama felan düşürmeyi denemeyecğim gibi bir daha da powerpc nin gazına gelmeyeceğim . (

2.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Her yükseldiğinde '' Oh tamam işte iyi kazanacağız '' diyor ve satmıyoruz. Anında geri basıyorlar . Bu kez '' Lanet olsun yine kandırıldık '' diyoruz. Aslında açgözlülük yapıyoruz. Hırs yapıyoruz. Duygusuz olamıyoruz.

bazı dürüst ekonomistler açıkca söylüyorlar ; Bu faiz varken Dolar taşımak maliyetlidir diyorlar. her ay 3,5 kuruş maliyet yazıyor bana. Ortalama felan düşürmeyi denemeyecğim gibi bir daha da powerpc nin gazına gelmeyeceğim . (

3.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku

Bu dolar yatırımcısıyla oynanan oyun ne ya. Ne çekiyor garip döviz yatırımcısı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ne çok düşüneni, acıyanı var şu dolarcıların...

Millet kendi derdini unutmuş, bizim için gönül yükü taşıyor...

Bu nasıl merhametli bir yaklaşımdır.

Bu nasıl unutulmamaktır.?

Ya da kendi gözündeki merteği görmemek de olabilir hani.

Şahsen ben onların nereye ne kadar yatırım yapıp, ne kadar kar ya da zarar ettikleri konusunda bir fikir sahibi değilim.

Merak da etmiyorum.

Benim ettiğim kar ya da zararın onlara bir hayrı yok.
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 22-02-2018 saat: 22:45.

Dolar 2 kurus duştümü bizim yalakta düşüyor
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu dolar yatırımcısıyla oynanan oyun ne ya. Ne çekiyor garip döviz yatırımcısı.
    Dolarcilara yapilan zulmu esefle kiniyorum
    Dolarcilarin devlet tarafindan koruma altina alınmasını talep ediyorum
    Bunlar hakaret edince pala kendine yapilmis sayip daha kalin bir odun cikariyor sanki

7. Bazı insanlar aşırı alıngan. Bende ev için zararla sattım 3.82 den ama ailem ve çevrem dolarcı. Maksat hayır işlemek. Anlamak için biraz hüsnü zan lazım. Bu dünyada iyiler de var.

8. Son gülen iyi güler dolar güldürmeyecek kahkaha attıracak.

Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •