Sayfa 580/964 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. ixsir4 alıntı yapalımmı gene diğer köyden. ne kadar çok seviyorlar seni

2. şu saaten sonra sana inanan saftır. milleti 6 olacak diye gaza getir. devam et sen bu yolda.

3. Murat ordulu yeni öğrenir mi hiç.. nami değer ixir4.... Hisseyi bize bir ken bağıra bagira satmayin 6 olacak diyen şahsiyet
    Kardes milletin bedduasindan yatacak yeri yok o ixsirin veya motordorlunun

ALINTIDIR. 2 ayrı kişinin yazıları.

4. Satış haberi bunun için mi geldi

Ama bunu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar

23 Şubat’ta yazılmış

Alıntı Originally Posted by FOX HUNTER Yazıyı Oku
    Önümüzdeki hamlenin diğer cuma gününe kadar hissede hareket olmaz ise fesifcilerin tekrar fesihi açması gündemde imiş. Haydi yatırımcılar uzun bir sürecin içine girmeye hazırlıklı olun. Bu davaların sonucu mutlu olan ezilen yatırımcı olsun. Biraz zaman alacaktır 3 sene falan kadar ama gazanız ve cumanız mübarek olsun. Sonucunda ADALET doğru kararı versinde beklenir bir 3 bilemediniz 5 yil daha.

5. Alıcı kimmiş duydum ama adı üstünde duyum olduğu için detayları burada paylaşmam doğru olmaz. Satış amacı ise borca mahsuben devirmiş. Alıcı 1 TL fiyata bazı doneler görerek razı olmuş. Yoksa borsadaki mevcut hisse fiyatı ile o borcun sadece ufak bir bölümü kapanıyor. Alacaklı banka veya finans grubu değil. Bu yüzden kaynağının kayıtdışı elden alınan bir borç olduğunu düşünüyorum. Alacaklı firmanın adını geçmişte ilk defa bir bankaya talip olduğu zaman duymuştum. Umarım hisse fiyatı onların da alacağını tahsil edebilecek seviyelere gelir.
    Ytd...

6. O halde yorumunuza dayanarak bir nevi tefecilerle anlaşma yapılmış diyebiliriz.. Ya da ne karşılığı ne sözleşme imzalandı acaba.. Bekleyip göreceğiz bakalım.. Ytd

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : muhabere; 01-03-2018 saat: 01:46.

7. Bu hisse borca karşılık verildiyse aynısını bu milli yerli çok iyi niyetli kadının kardeşi ss yapmıştı Enver hisse eline geçer geçmez aynı gün 32 milyon hisseyi herkes burda Enver bu hisseleri buyuk bir sevinçle 31 kuruştan aldıysa düşünün kaça çıkartıp satacak tahminleri yaparken Enver çevik bir hareketle 31 32 kademesinden 32 milyon hisseyi milletin eline verip herkesin sevincini kursağında bıraktığını dün gibi hatırlıyorum

8. Demem o ki bu bu sayilganlarin çöp değerinde olan bir hisseleri toplama gibi bir derdi hiç bir zaman olmadı olmayacakta onlarin tek derdi bu hisselerini bir an önce elden çıkarmak geçmişte onlarca örneği muvcud bu verilen 25 milyon hissede alan kişi kim olursa olsun adım gibi eminim ben bunu 1 TL yapım da kar edim gibi bir derdi olmayacak ilk fırsatta 3 beşe bakmadan elindeki tüm hisseleri boşaltcağına eminim

Sayfa 580/964 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •