Malı dağıtmaları için satan kısmındaki diğer ibaresinin yüksek olması gerekmez mi?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Malı dağıtmaları için satan kısmındaki diğer ibaresinin yüksek olması gerekmez mi?
Bugün yapıkredi yatırım en az tercıh ettıkleri listesine akenerji gubre bırde tumosanı eklemiş.en fazla kaybettiren tabiki gübre
bende yapıkredi ile çalışıyorum ve bugün aradılar...biraz al sat yapabilir misiniz diye...bende al sat yapıyorum zaten daha yeni yaptım dedim....gubrf de diyorsanız mümkün değil dedim sonra kıvırdılar başka aracı kurumda varsa paranız bize aktarın bizle çalışalım dediler....yatırımcısını al sata yönlendiren bir yatırım şirketimiz var daha çok kendi kazanmak için....bende içimden kusura bakmayın sizi zengin edemem dedim..
Ortak Dolaşımda 78 milyon lot mu var?
84 milyon. ky bu seviyelerden mallandırmak zor sebepsiz yere gelmez...savaş büyükler arasında....bir büyük yatırımcı başka büyük yatırımcının malını kapmaya çalışıyor yada yabancı alıcı olmadığı için herkes nasıl olsa hisse çıkmaz diye al sat yapmanın derdinde kimse orta sahayı geçmeye çalışmıyor...eskiden türkiye orta sahada topu dolaştırır dururdu bir ileri atmak kısmet olmazdı ki maçı kazanasın şuan ki durum o hisseyi yükseltmek isteyenin kafasına vuruyorlar güçlü alıcı yok....
Emekliliğin 2 milyonunamı kaldı bunlar şimdi?ortak kafa yoruyoruz?eleştiri değil?elinde en çok mal olan ak satıyor gozukuyor dimi
Yer İmleri