Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
Ben itiraf ediyim aralik basinda mecbur kaldigim icin 18.50 den hisselerimi sattim , ama istemeyerek, kayitlarda var isteyene ispat ederimelimde 1 lot bile yok, en sonunda beni konusturdunuz, ama yukselecegini bile bile acil ihtiyacim oldugu icin sattim, ben sattigim halde hissenin prim yapacagini tahmin ettigimi gorusumu de yazdim ce hisse % 200 den fazla prim yapti ,hadi bakalim simdi ,gunahlarimi aldiniz mi , yaziklar olsun size takdir edeceginize burda olmadik laflar ediyorsunuz, insanliginizi kaybetmissiniz, zaten senin gibi 3-5 kisi icin yazmiyorum artik, cunku suna inaniyorum ki burada yatirimci yok gibi, cakallar is basinda...
 Alıntı Originally Posted by turgutalp Yazıyı Oku
 Alıntı Originally Posted by BEYAZSAKAL Yazıyı Oku
 Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
bu kurnazda sıkıntı şu....

Hisse değiştirmiş...

A.g.y.o..

Gübretaş...

Adana c...

Denizli cam...v.s...bu sayfalarda hissesi varmış gibi yazılar koymuş....aynı terane...

Yada bunda hiç hisse yok....öylesine yazıyor....bu alemde kafa kırık çok adam gördüm...kendiside borsada kaybettim diyor....

Paraya ihtiyacım vardı...aralık ayında hisseleri sattım diyor....yeni yıl...2018...ocak ayında hisse hareket yapıyor....elimde yok dediği hisseyi pazarlamağa çalışıyor...hisse 40-50 tl olmuş...alın alırım...çoğaltırım diyor...

Benim gözümde hisse...500...600 tl diyor...

Kurnazın bu yazılarındaki amaç...millete hisse aldırıyor...

Yetmedi elinde hisse olanlarada sattırmıyor...

Burada en önemli olay...bu sayfanın eskisi olduğu için bir çok kişi ona güveniyor...

Çocuk kadar aklı zekası yok...burda insanları kandırıyor...kandırmaya çalışıyor...

Profiline yazılarına bakınca gerçek kimlik niyet anlaşılıyor...

Yetmedi.... halen herşey ayan beyan ortada...kendini savunmaya çalışıyor...

Yalancının mumu yassıya kadar yanar...birde tehdit...avukatmış...mahkeme imiş...

Bak.....!!!!...benden sana tavsiye sen bu akıl,bu zeka borsada hiç dolaşma...herşeyini kaybedersin...

Millete sebep olursun ona yanarım...

Birde ailene ....çoluğuna çocuğuna yazık...ona üzülürüm....

Bendeniz yılların borsacısı olarak...bu alemde kaz***** değil kaybedeni daha çok gördüm...bu zıp zıp denilen tip...

Borsada herşeyini kaybedip...sanki elinde hisse varmış gibi yazan....kafa kırık tiplerede benziyor...

Allah yardımcısı olsun...
Benim alin diye hic yazim yok, bir de burada yorumlarimi yazmam icin hissem olmasi mi gerekiyor,ne sacmaliyorsun ya,hissem yokken yazmam seni niye rahatsiz ediyor, sen esas kendi derdine yan, sizin derdiniz hisseleri kaptirmaniz, benimle ugrasiyorsunuz, sen esas duzgun bi adam ol, haram insandan bir gun oyle bi yerden cikar ki, o zaman beni hatirlarsin...
Hissem yokken yazdigimi anlayinca cok sasirdin degil mi, resmen mort oldun , eeeee siz herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz belli...yazik yazik.
Onun icin artik yazmiyorum