Sn. cefaks çook teşekkürlerbizi unutmadığınız için;)
yatırım tavsiyesi değildir..
yanlış hatırlamıyorsam kottan çıkarılmadan önce böyle bir birleşme başvuru yapmışlardı ama SPK onaylamamıştı. Bundan sonra niye onay görmesi için yeni bir özel neden var mı?
Bu kotadan çıkarılan gnpwr ın niteliği nedir bilen var mı? İçi boş mu dolu muydu? Ayrıca Artı Yatırım Holding Genyh patronlarında alacaklarına karşı gnpwr hisselerine rehin koymuştu ama yinede tahsilatı yapamamışlardı ve alacaklar masal olmuştu.
bilançdan alıntı....
Grup'un bağlı ortaklıkları, özellikle Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile olan ortaklık yapılarının yeniden yapılandırılması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüşü beklenmektedir.
yani müjdat kardeşim demiş ki, spk ya ( herzamanki gibi bize haber vermeye lüzum görmemiş, kap a açıklama felan yapmamış) ben jeneratör fabrikasının hisselerini, genyatırıma vadeli sattım, ama bunlar bana para felan ödemiy0 ( laf aramızda kalsın, ödeyecek şirketin yönetim kurulu başkanı ve a grubu hissedarı benim ama bunlar knu dışı). sermaya artırımında verdikleri 11 milyn törkiş lirayı, saymazsak (0nunda üstüne yatardım ama eski hissedarlardan biri-yeni hissedarlara durumu uyandırdı) , ben vallahada billahada bunların yüzünden, b0rca batık duruma geldim.
devam etmiş s0nra da....
şimdi ben jeneartör fabrikasını şimdi satsam, ya da 0rtak bulsam, bunların bana lan brcu 120 milynu, kendi paylarına düşen kısımdan rahatça ödüy0lar, bana bi b.k kalmıy0. iyisimi, ben hisselerimi geri alıp, şirketimi satayım, bunlar da yüzde 3-5-8 neyse, nasiplensinler, nelerine yetmiy0ki.
bilançdan alıntı.....
Grup muhasebe hesaplarında yabancı para cinsinden takip ettiği alacak, borç ve avans tutarlarına doğrulama sağlanamadığı gerekçesi Türk Lirası olarak takip etmeye başlamıştır. Bu nedenle Grup Kur Riski hesaplamamıştır.
9 aylık bilanç0da, kur farkı değişimm tablsunda belirtmiş, demiş ki, yabancı paranın yüzde 10 değer kazanması durumunda bende 5 mily0n lira, kur farkı geliri elde edeceğim....bakmış ki, yabancı para enteresan bi şekilde yüksek değer kazandı, iyisimi ben bu işten vazgeçeyim, tl ye döneyim, bilanç0 durduk yere kar göstermesin. ne kadar batık göstersek 0 kadar iyi demiş.
sn.deniz4837 5 nisandaki mahkemeden nasıl bir karar bekliyorsunuz? yine erteleme çıkar mı yoksa bir ara karar verilir mi?
yatırım tavsiyesi değildir..
Yer İmleri