Sayfa 212/928 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Ortak senin gibi bende 3 yıldır hissedeyim yazılarını hergün okuyorum acaba bir 3 yıl daha beklermiyiz ...ytd...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ortak bilmiyorum ki şirketin bilançosunun düzelmesi lazım önce....adamlar 4,2 milyar cirodan bahsediyor ama kar kısmı belli değil duruma göre kalem oynatılıyor.....akıl var mantık var bu kadar satış yapıp en azından 150-200 milyon kar gelmez mi ama başarıyorlar....bu belirsizlik devam ettiği sürece 3 yılda bekleriz 5 yılda....benim bu fiyatlardan ihtiyaç olmadığı sürece satmam mümkün değil....birkere yanlış yaptım şöyle 10 tl ve üzeri satabilirsem bir daha asla bu tip hisselere fazla para gömmem...bir hata yaptık bu saatten sonra dönmenin anlamı yok....ben açıkçası bekleyeceğim ne zamam çift basamak olur o zaman satacağım.....bekleyen büyük yatırımcı düşünsün onun bekleme maliyeti çok çok daha fazla......hisse çok aşağılara düşerse yine alırmıyım kararsızım büyük ihtimal almam....kısaca pala bekleyeceksiniz diyor bizde bekleriz yapacak birşey yok......şu satışla şu ciroyla güzel karlar olması lazım....

2. *(=) Gübre Fabrikaları (GUBRF): İran Merkez Bankası, ticari işletmelerin ABD doları kullanarak ithalat siparişi vermesinin yasaklandığını açıkladı. İthalatçıların dolar yerine diğer döviz birimleriyle sipariş verebileceği kaydedildi. İran medyası, yasak kararının, Washington yönetiminin 2015'teki nükleer anlaşmaya rağmen İran bankacılık sistemi üzerinde sürdürdüğü kısıtlamalar nedeniyle alındığını aktardı. Basında yer alan haberlerde ithalatçıların ABD yaptırımları nedeniyle dolar alımını bankalar yerine döviz şirketleri vasıtasıyla temin ettiği, bu durumun döviz bürolarındaki ABD doları talebinin artmasına neden olduğuna yer verildi.

Yorum: Gübre Fabrikaları’nın İran’daki iştiraki Razi’nin yurt dışından ithalatı çok sınırlı seviyededir ve sınırlı olan ithalatı da diğer para birimlerini kullanmak suretiyle söz konusu kısıtlamadan olumsuz etkilenmeyeceğini düşünüyoruz.
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

3. Bütün hafta boyunca düştü karakter yoksunu. Eğer bilanço kötü gelirse bu şirketin genel müdürü hakkında yatırımcıyı yanıltmaktan suç duyurusunda bulunmak lazım. Kendisi iyi satış rakamlarının ve cironun bilançoya yansıyacağını söylemişti. Bilanço kötü gelirse bunların kalbinde zerre kadar Allah korkusu yokmuş derim

4. Bir gün farklı hareket et.spekülatif falan ne bu ya öldü resmen

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Bir gün farklı hareket et.spekülatif falan ne bu ya öldü resmen

Farklı hareket ederse kafa karıştırır

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Bir gün farklı hareket et.spekülatif falan ne bu ya öldü resmen

yatırımcının borsada böyle bir şirket olduğundan haberi yok sanırım unutuldu gitti resmen...kumar hisselerine ilgi daha fazla....

7. Bilerek tek kademeye 100 bin lot koyuyorlar ki zaten talep yok herkes satsın.o kademe kırılmazı oynuyorlar.yada biri 300-500 bin lirayla tavana çizebilir diye korkuyorlar.

8. burada yazanların tabelada yazan rakamdan korktuğu yok başkaları korkuyorsa bilemem...

Sayfa 212/928 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •