Yok üstad zaten öyle bişeye ihtiyaç yok. Paylaşımı aktardim
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesaj niteliğinde düşük oranda temettü olumlu olur. Ama yüksek oranda temettü beklemeyin. Olmaması daha iyi zaten.
Üst kademe satışları hep is yatırım. Alanlar is yatırımdan ise ky. Orda hesap karışıyor.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçek şu ki 2.54 geçildiğinde 2.65,2.70,2.75 mallandim. Çünkü teknik olarak herşey 4 civarını gösteriyordu.Sonra aradan 1 hafta geçti herkesin dilinde Silvr yatirimci piskolojisi osiralar 2.85 leri 3 kere falan yoklamalar.iyi olcak dedim.guzel hareketler.birden kurumun biri mal çıktı yukarıdan almasına rağmen.2.54 kırıldı fibo 2.40 lar derken fibo sıfır noktası 2.22 ye geldi. Aldigimin 3 katiyla 2-40,35,25 lerden alım yaptım.ort düşürdüm.bu sırada ciro,ciro,ciro belki 5 belki günde 15 kez 10-14 mlyn tl yazıldı.komsum bile 12_14 gelir dedi.bende zaten sende biliyorsan uzuncu olduk dedim.Ozet bu şekilde silvr hayatıma girdi.Sabirsiz olan oyun dışı kalır.Bossa ve Ozgyo da olduğu gibi😤😩😬
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
Charles Bukowski.YTD
2,47 de 47.598 lot
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Yer İmleri