Sayfa 468/690 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Kendi çalsın kendi oynasın. Biz yoğuz artık. Şöyle tavanlar başlarsa bakarız. O değilde mynette milleti gazlayıp duran bir manyak var. Uçuyor resmen. İnşallah dediği gibi olur. Baykankinin de sesi kesildi. Kuruldan sonra ona bir sükunet geldi. Sanki birşeyler var onda.

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Kendi çalsın kendi oynasın. Biz yoğuz artık. Şöyle tavanlar başlarsa bakarız. O değilde mynette milleti gazlayıp duran bir manyak var. Uçuyor resmen. İnşallah dediği gibi olur. Baykankinin de sesi kesildi. Kuruldan sonra ona bir sükunet geldi. Sanki birşeyler var onda.
    %400 kar payı demiş
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    %400 kar payı demiş
    Kim demiş,karşı köydeki akıllı mı,mynetteki deli mi[emoji56]
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

..............

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Kim demiş,karşı köydeki akıllı mı,mynetteki deli mi[emoji56]
    Mynetteki manyak

Eeeeeeeeeeee

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam teşekkürler paylaşım için ..İş bankası-Garanti, bazen iş bankası-ak yatırım, bazen iş-iş...miktarlarda yakın, ya da sadece bugünlük bir tesadüf...Vakıf, yapı kredi %5 civarlarında sürekli..buradakilerin çok azı KYde....Deniz malum... 1,6 milyonu M.Öde... ama patronun burada da parmağı var gibi... sert hareketler oluyor bazen deniz aracılığıyla..iş-bizim-garanti-Akbank yıllardır üç aşağı beş yukarı aynı zaten...TEB-Finans-Halk ve Zi̇raatten de arada saçma sapan ama fiyatı belirleyen hareketler görüyoruz..Bu hesaplar sendika satışları saürecinde de etkiliydi.. Her posta sendika satışının sonunda iki-üç gün tavan yaptırılıp son gün veriyorlardı kucağa..sonra alttan yine topluyorlardı.. orda bile kazandılar

Sayfa 468/690 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •