Sayfa 139/310 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 2478 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: PAGYO Panora GYO A.Ş.

1. 192 Milyon kar ve ortaklık ihtimali nedeniyle 4,50 TL. lerden bugün itibariyle 4,83 TL. lere kadar yükseldi. Yüksek oranlı temettü vereceğini açıkladığı için önümüzdeki hafta 5 TL. üzerine çıkar diye düşünmekteyim. Ortaklık ihtimali hisseyi canlı tutacaktır. Ortaklık haberi de gelirse artık hissemiz ballı börek olur.Tadından yenmez. Hangi hissede böyle ardarda iyi haberler geliyor.

2. Açıkcası yönetim kurulunun samimiyetine inanmıyorum..1-2 aydır hisseyi kaldırıp kaldırıp çakıyorlar..Satış için yetki veriyor sonra patron satıyor dalga geçer gibi..birde temettü tarihini göremedim siz gördünüzmü .

3. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Genel kurul 24mart 2018 . Kar payı dağıtımı o zaman belli olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by u.v.yatırımcı Yazıyı Oku
    Genel kurul 24mart 2018 . Kar payı dağıtımı o zaman belli olacak.
    Geçen seneye göre 2-3 ay geç dağıtacak kasada o kadar para yok,Benim şahsi fikrim ..21 m para daha toplaması gerek bu seneden..bilerek tarih dememişler ..her zaman söylenir tarih çünkü...işleri güçleri cambazlık..

Yatırım tavsiyeside değildir

Alıntı Originally Posted by deep voice Yazıyı Oku
    Geçen seneye göre 2-3 ay geç dağıtacak kasada o kadar para yok,Benim şahsi fikrim ..21 m para daha toplaması gerek bu seneden..bilerek tarih dememişler ..her zaman söylenir tarih çünkü...işleri güçleri cambazlık..

Yatırım tavsiyeside değildir
    mart ayı bitmeden temettü ödenir
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by milagras Yazıyı Oku
    mart ayı bitmeden temettü ödenir
    Birincisi,
    Madem mart ayı bitmeden ödenir düşünüyorsunuz..Kasada o kadar para yok nasıl ödenecek.Bilmediğimden soruyorum izah edermisin.Kredimi çekecek bankadan temettü için ??
    İkincisi,
    Bir kere genel kurulda oylanacak temettü miktarı ve tarihi .Genel kurul 28 mart tarihinde değilmi ..nasıl olucak

yatırım tavsiyeside değildir

Sayfa 139/310 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •