Sayfa 298/808 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Çoğu zaman kendime sormuşumdur yahu bir suru kağıtta günlük işlem yapıyorsun be adam niye kazandığını buraya gömüyorsun? Çoğu zaman 10 kademesinde 10 bin lot alış olmayan kağıtla işin ne? İçimden bir ses bana hep diyorki ya oğlum bu şirket bankalar gibi faiz işi yapmıyor efes gibi alkol satmıyor ehhh karda ediyor azcık temettude veriyor otur kıcının ustune burda bekle al sat yapmadan...... ama içimdeki sese tavsiyem git su İ.T inde iç sesi ol birazda bir kağıt bu kadarda surundurulmezki de.... ölümde var de kefenin cebi yok de boğazda yalı parasına nerdeyse sermayesi kadar kar edip ustune bir liman ustune kocaaaa otomotiv sanayi şirketi olmaz de ....... çünkü artık diyecek bir sey kalmadı

2. güldürmeyecek yuzumuzu anlaşıldı bu

ABD'nin çelik ve aluminyuma uygulayacağı gümrük vergisi AĞAYI rahatsız edebilir mi ?

ÇEMTAŞ'tan dolayı
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

4. Cemtasın müşteri portföyünde amerika yokki etkilensin))

5. Hepsi bahane aga nederse o olur onun keyfi ne zaman gelcek yabancida girmiyor kagida lot yok ne toplayacaki
    Ki

6. Kagidi borsadan cikartma pesinde olabilirlermi acaba bu yil borclarda bitiyor nasil karlar gelir acaba

7. Borsadan cıkmaz ana bu ay sonunda gelecek bağımsız üyeler bir şeyin habercisi bu konuda yazmıştım zaten.....

8.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Borsadan cıkmaz ana bu ay sonunda gelecek bağımsız üyeler bir şeyin habercisi bu konuda yazmıştım zaten.....
    Ne olabilir acaba sizce

Sayfa 298/808 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •