Yatırım finans tacirler ve Teb satıcı
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım finans tacirler ve Teb satıcı
Açılış 2.52 ne oluyor 2.39 kadar geldi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O gap bugün kapanmaz . . .2,43 ve 2,49 denerse iyi olur . . .
Sayın ortaklar Bilançoyu burada yazan bir kaç kişiden başka kimse beğenmedi anlaşılan.Bari bir kaç gün sürseydi keyfimiz.Şunun şurası kaç gün oldu açıklanalıda hemen kırmızılarda ilk 5 'e girdi.
Bilanço iyi o zaman neden gitmiyor ?
1-Kağıdın rüşdünü ispatlayıp yatırımcının güvenini kazanması için biraz daha süre lazım mesela çok iyimser bir tahminle 2018/1. Döneme kadar.
2-Kağıdın fiyatı düşük olduğundan piskolojik olarak küçük yatırımcıyı çekiyor, bizimkilerde küçük yatırımcı tokatlamaktan ayrı bir zevk alıyor.
3-(En önemliside bu bence) eğer bir hisseyi ucuz olduğu için aldıysanız bu hisse öyle hemen gitmez, yatırımcısının sabrını zorlar. Belkide bezdirir, sayın knoxta olduğu gibi illaki bir veda söylemi yaptırır.
4-Sektörel bazda 2017 yılında ulaşılmış bir satış rekoru var. Piyasa belkide bunun aşılamayacağını düşünüyor veya bir ÖTV indirimi bekliyor olabilir.
5-MEÇ amcanın satışını söylemiyorum bile
Tüm bunlara rağmen değerli arkadaşlarım bu bilanço ile şahsi görüşüm kimse bu görüşe göre hareket etmesin 2,90 a gitmesi lazım. Piyasa mutlaka ederine götürecektir ama işte ne zaman ?
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
pardonda arkadaşım -4.40 nedir? ne gibi bir açıklaması olabilir bunun yahu mis gibi bilançoya rağmen.
Bence bu gap işini pek dillendirmeyin arkadaşlar. 1.18 de de gap var. Oha oraya gelir mi derseniz vallahide gelir billahi de gelir tillahi de gelir. 2.1 den tam 3 günde 1.2 ye geldi. Bence kimse panik yapmasın bu patron bu kadar hikayeyi boşa yazmadı. Hesapları büyük bence. Seneye bu vakit tekrar fiyata bakmak lazım . Herkesin bu tür kaçırdığı kağıt vardır. Hikaye çok...ytd
Yer İmleri