Sayfa 84/612 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 665 - 672 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by dividend Yazıyı Oku
    Bu husus esas sözleşmede yer alan bir durum ve önceki yıllarda da yk üyelerine dağıtım yapılmış. Temettü dağıtımı düşük ancak yk üyelerine dağıtımı ilk defa olan bir şey gibi de algılamamak lazım.
    haklisiniz, bekledigimden dusuk gelince biraz fevri yazmisim, ama dagitmadigi karla ilgili guzel bir hikaye olsaydi keske

2. Ciroda ,karda ve şimdide temettüde Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdık

3. Temettü berbat,
    tam bir hayal kırıklığı.
    Yaşar gurubuyla alakalı bulaşmayın bunlara gibisinden birşeyler yazan bir üye vardı. maalesef haklı çıkıyor galiba

4.  Alıntı Originally Posted by Spartan Yazıyı Oku
    haklisiniz, bekledigimden dusuk gelince biraz fevri yazmisim, ama dagitmadigi karla ilgili guzel bir hikaye olsaydi keske
    "T.C. Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nden modernizasyon cinsi yatırımlarda kullanılmak üzere, 30.11.2017 – 30.11.2020 tarihleri arasında ve toplam 19.800.000 TL'lik sabit yatırım tutarı kapsamına sahip 26.12.2017 tarih ve 134537 numaralı Yatırım Teşvik Belgesi alınmıştır. Yatırım Teşvik Belgesi'nde öngörülen destek unsurları "KDV istisnası" ve "Vergi İndirimi %55, YKO %20" şeklindedir." Bu yatırım entegre et kesim tesisleriydi sanırım.Ciroyu,hasılatı ve tabi karlılığı olumlu etkileyecekse kredi ile yapacağına kendi kaynakları ile yapsın.Yakındığımız büyümenin olmaması değil miydi?

5.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    "T.C. Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nden modernizasyon cinsi yatırımlarda kullanılmak üzere, 30.11.2017 â�� 30.11.2020 tarihleri arasında ve toplam 19.800.000 TL'lik sabit yatırım tutarı kapsamına sahip 26.12.2017 tarih ve 134537 numaralı Yatırım Teşvik Belgesi alınmıştır. Yatırım Teşvik Belgesi'nde öngörülen destek unsurları "KDV istisnası" ve "Vergi İndirimi %55, YKO %20" şeklindedir." Bu yatırım entegre et kesim tesisleriydi sanırım.Ciroyu,hasılatı ve tabi karlılığı olumlu etkileyecekse kredi ile yapacağına kendi kaynakları ile yapsın.Yakındığımız büyümenin olmaması değil miydi?
    aslinda faaliyet karinin bozulmasi beni geriyor, satislari arttirmasina ragmen faaliyet kari azalmis; istirak kari net kari koruyor ama enflasyonu dusununce kotu bir sene. Umarim duzeltir. Genel olarak sektor sikintili ve cok rekabetci oldu, yakinda sektorel konsolidasyonlar gelir diye tahmin ediyorum, nakit her zaman iyidir;)
    saygilarimla

6. Tam bir hayal kırıklığı geleceğe dair inşallah iyi işler yapılırda ümidimizi yitirmeyiz bir fikri olan var mı acaba bu husus nasıl değerlendirilir?

7. Bu günkü hareketle alçalan üçgen formasyonunun bir düşüş formasyonu olduğu da teyit edildi,değil mi sayın Hisseci44 arkadaş?

8. piyasa ufaktan temettüyü fiyatladı bugün...ben biraz daha düşmesini bekliyorum...eger 3 aylık sürpriz yapmazsa tabii...en son 2009 krizinde bu kadar az temettü vermişti(14,28 kuruş)...bu arada sermaye yedeklerinden söyle %50 bedelsiz yapsa ne güzel olurdu en son bedelsizi de 2004 yıllında vermiş...hayırlısı bakalım...

Sayfa 84/612 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •