Sayfa 127/548 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. e Hani bu adamın lotları dolaşımda değildi nasıl sattı?

2.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    e Hani bu adamın lotları dolaşımda değildi nasıl sattı?
    Dolasimda olan az bir payi var gozukuyor.bir hinlik var isin icinde yarin anlariz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Dolasimda olan az bir payi var gozukuyor.bir hinlik var isin icinde yarin anlariz
    Umut bey matrix dağılımı kullanıyorsanız saklama dağılımını atsanız hangi kurumda ne kadar var görebilsek

4.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Umut bey matrix dağılımı kullanıyorsanız saklama dağılımını atsanız hangi kurumda ne kadar var görebilsek
    940 bin tebin var devami gelecek mi gorecegiz gelirse ben de acimam
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Herturlu entrika var hangisini istersen onu kullan...brutten çıkmadan son gün ya yukarı yapacak ya aşağı...ptesi normal seans adam malı ptesi yukseltirmi!???....yada gelene geçene verirmi...bu adamın mali dolaşımda değildi neden nasıl sattı bu hiç hoş değil huylandim...falan fonun hissesi bitti bu iyi gidebilir..vs vs vs...hangisi işine yararsa tepe tepe kullan...bu hoduk malı cikmak için brutumu bekledi...kaç enayi aynı gün satamayacagi malı alır...aldın adamdan satamiyorsun tabana verse baka kalacann...anlaşılır gibi değil...ben bu işten bir halt anlamadım...artık tombala oynayacz kime ne çıkarsa ....

6. Dgzteye ozel durum degil mipas ditas celhada da satmis dogan amca
    @borsavizyon

7.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Dgzteye ozel durum degil mipas ditas celhada da satmis dogan amca
    Aynen hepsinde satmış şimdi baktım.nakit lazım demekki bi işler için.sıkıntı görmüyorum içim rahatladı

Bu doğanlar bugün ki not indirimi haberini önceden almış sanırım

Sayfa 127/548 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •