Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5201 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: VERTU - Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by ESTIVAL Yazýyý Oku
    Yaklasik 10 gun once 1 aciklama vardi KAP'ý okuyun.

Elimdeki degerlere gore hissenin ederi 2.76 dir diye aciklama mevcut....

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben böyle Bi haber göremedim nerdedir bu haber ?

iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by captein Yazýyý Oku

Sirketin kendi yaptigi bir degerleme var haberin iceriginde yaziyor ,pc acinca gondereyim

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by captein Yazýyý Oku

SONUÇ
    Verusaturk GSYO’nun þirket deðeri tespit edilirken Piyasa Çarpanlarý Analizi Yöntemi ve Net Aktif Deðeri Yöntemi %50 - %50 olmak üzere eþit oranda aðýrlýklandýrýlmýþtýr.
    Bu doðrultuda Verusaturk GSYO’nun piyasa deðeri 103.282.100 TL olarak hesaplanmýþtýr. Bu deðere göre Þirket’in çýkarýlmýþ sermayesinin 37.950.000 TL olduðundan hareketle birim pay deðeri de 2,72 TL’ olarak bulunmuþtur. Hesaplanan Þirket deðeri üzerinden aracý kurum tarafýndan %13 oranýnda halka arz iskontosu uygulanarak 89.562.000 TL’lik iskontolu Þirket deðerine ve 2,36 TL’ lik birim pay deðerine ulaþýlmýþtýr.
    Yukarýda bahsedildiði üzere Fiyat Tespit Raporunda kullanýlan yöntemlerde Þirket’in kar, ciro, özkaynak ve benzeri özel nitelikteki kalemlerinin hesaplanmasýnda geleceðe yönelik varsayýmlar kullanýlmamýþtýr. Bu nedenle de varsayýmlarýn gerçekleþip gerçekleþmemesi gibi bir durum söz konusu deðildir. Kullanýlan yöntemlerine göre yapýlan deðerlemeler o tarih itibariyle gerçekleþmiþ verilere göre hesaplandýðýndan farklý deðerleme yöntemleri uygulanmasý ve/veya farklý tarihlerdeki finansal veriler ile piyasa çarpanlarýnýn kullanýlmasý durumunda farklý deðerlere ulaþýlmasý her zaman mümkündür.

VERUSATURK GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ DENETÝM KOMÝTESÝ...

Hisse dusmeden 1 hafta 10 gun once yapýlan nacýklama bu demek degýldýrký pazartesý hýsse tavan olmayacak,sadece býyle buýr acýklama mevcut AL-SAT-TUT Degýldýr

4.  Alýntý Originally Posted by ESTIVAL Yazýyý Oku
    SONUÇ
    Verusaturk GSYO’nun ÅŸirket deÄŸeri tespit edilirken Piyasa Çarpanları Analizi Yöntemi ve Net Aktif DeÄŸeri Yöntemi %50 - %50 olmak üzere eÅŸit oranda ağırlıklandırılmıştır.
    Bu doÄŸrultuda Verusaturk GSYO’nun piyasa deÄŸeri 103.282.100 TL olarak hesaplanmıştır. Bu deÄŸere göre Åžirket’in çıkarılmış sermayesinin 37.950.000 TL olduÄŸundan hareketle birim pay deÄŸeri de 2,72 TL’ olarak bulunmuÅŸtur. Hesaplanan Åžirket deÄŸeri üzerinden aracı kurum tarafından %13 oranında halka arz iskontosu uygulanarak 89.562.000 TL’lik iskontolu Åžirket deÄŸerine ve 2,36 TL’ lik birim pay deÄŸerine ulaşılmıştır.
    Yukarıda bahsedildiÄŸi üzere Fiyat Tespit Raporunda kullanılan yöntemlerde Åžirket’in kar, ciro, özkaynak ve benzeri özel nitelikteki kalemlerinin hesaplanmasında geleceÄŸe yönelik varsayımlar kullanılmamıştır. Bu nedenle de varsayımların gerçekleÅŸip gerçekleÅŸmemesi gibi bir durum söz konusu deÄŸildir. Kullanılan yöntemlerine göre yapılan deÄŸerlemeler o tarih itibariyle gerçekleÅŸmiÅŸ verilere göre hesaplandığından farklı deÄŸerleme yöntemleri uygulanması ve/veya farklı tarihlerdeki finansal veriler ile piyasa çarpanlarının kullanılması durumunda farklı deÄŸerlere ulaşılması her zaman mümkündür.

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş DENETİM KOMİTESİ...

Hisse dusmeden 1 hafta 10 gun once yapılan nacıklama bu demek degıldırkı pazartesı hısse tavan olmayacak,sadece bıyle buır acıklama mevcut AL-SAT-TUT Degıldır
    Böyle gerizekalýca bir açýklama neden yapýlýrki? Tamamen art niyetli Ky yi çarpmak icin yapýlmýþ bir açýklama . Kafein arzý haberinde Bi halta yaramadý. Verdikçe Asagý veriyor . Sonumuz hak getire

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •