Sayın Mastori benim anlamadığım hadi kendileri bir şey yapmıyor/ yapamıyor bari yapmak isteyene engel olmasalar.Kimse patron korkusuna mala giremiyor anladığım kadarıyla.
Sayın Mastori benim anlamadığım hadi kendileri bir şey yapmıyor/ yapamıyor bari yapmak isteyene engel olmasalar.Kimse patron korkusuna mala giremiyor anladığım kadarıyla.
Yapmak istemiyorlar sn.ilhan yoksa niye burda dursun. Ellerinde yeterli mal olmama ihtimali de kuvvetli. Adam gibi paralı spek girse zaten çoktan nakite dönmüştük. Hadi 12 aylık vasat geldi ya 9 aylık. Yaw rekor kırıyor ertesi gün açılış fiyatından kapatıyor. Böyle saçma beceriksiz spek olur mu? Tavan bile çekti 2.36 gitti gene günün en dibinden kapattı. Şu anda çoktan en az 3.5 4 arasını en kötü görmüş olmalıydı dinlenecekse 3 üzeri yatsaydı. İş gene bilancoya geliyor ve de sirkete kimse güveniyor. Eve ankastre almam lazım yemin ediyorum temettuyu bekliyorum. Ama Franke alıcam. Niye? Çünkü biliyorum ki benim kazanmamı istemeyen işçisine de vermez. Az maaş çok iş bize de sap. Aksi olmadı ki evime sokayim. Ama hala ümitle bekliyoruz. Inek Şaban filmi gibi olduk. ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri