Sayfa 178/1024 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    bana da atışlar serbest geliyor yanıltıcı olmayalım.
    he he Julia teyze he......
    Haftaya vadem doluyor 14.50 oranımı cuma gününden garantiledim pazarlıkla üstüne de çıkartacağım.Çok merak edenler Akbank'ın herhangi bir özel bankacılık şubesini arasınlar ''dışarıda euroya 2.20 alırsam taşımalı swaplı mevduat oranınız nedir?'' diye sorsun.
    Şekerbank'ın o şubesini de yazardım ama bankacılar tarafından tanınmak istemediğim için yazamam sadece İzmir'de ki bir şubesi diyeyim gerisi sizin telefon trafiğinize kalsın.

2. Geçen hafta küçük bankalardan birine uğradım. Pazartesi günüydü saat 11:55. Banka şubesinde bir tek ben vardım.
    Bu Cuma günü 15:05 büyük bankalardan birine uğradım. Gözlerime inanamadım. Yine şubede bir tek ben vardım. Cuma normalde bankaların en kalabalık olduğu günlerdendi eskiden.

Küçük banka ataşehirdeydi. Büyük banka üsküdarda.

3-4 ay önce aynı küçük bankaya uğradığımda benzer bir durum vardı. Sadece benden başka 1 kişi daha vardı. Ancak büyük banka belirgin bir biçimde 3-4 ay önce kalabalıktı.

Özellikle büyük bankaya şaşırdım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    he he Julia teyze he......
    Haftaya vadem doluyor 14.50 oranımı cuma gününden garantiledim pazarlıkla üstüne de çıkartacağım.Çok merak edenler Akbank'ın herhangi bir özel bankacılık şubesini arasınlar ''dışarıda euroya 2.20 alırsam taşımalı swaplı mevduat oranınız nedir?'' diye sorsun.
    Şekerbank'ın o şubesini de yazardım ama bankacılar tarafından tanınmak istemediğim için yazamam sadece İzmir'de ki bir şubesi diyeyim gerisi sizin telefon trafiğinize kalsın.
    memo sana söyleyen olmadı ama üstüne hemen alındın. demek ki var sakladığın bir şeyler.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    memo sana söyleyen olmadı ama üstüne hemen alındın. demek ki var sakladığın bir şeyler.
    kimi kastettiysen alıntı yap o zaman, ortaya yazma ,mert ol olabilirsen! Sakladığım tek şey kimliğim.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Geçen hafta küçük bankalardan birine uğradım. Pazartesi günüydü saat 11:55. Banka şubesinde bir tek ben vardım.
    Bu Cuma günü 15:05 büyük bankalardan birine uğradım. Gözlerime inanamadım. Yine şubede bir tek ben vardım. Cuma normalde bankaların en kalabalık olduğu günlerdendi eskiden.

Küçük banka ataşehirdeydi. Büyük banka üsküdarda.

3-4 ay önce aynı küçük bankaya uğradığımda benzer bir durum vardı. Sadece benden başka 1 kişi daha vardı. Ancak büyük banka belirgin bir biçimde 3-4 ay önce kalabalıktı.

Özellikle büyük bankaya şaşırdım.
    Buyuk banka alfabenin 28. harfiyle baslayan mı...benim kız yegende istanbul subesinde calşyor...sayılı musteri varmıs...kredi talep edenlerin %80 i red oluyormus...zira bunlar mevcut kredi borclarını bile duzenli odemeyenlemiş.kalteli yeni musteri yok denecek kadar az.zaten hangi akıllı bu ortamda zorda değilse niye kredi ceksin ki...
    Sube mudurude hedefleri tutmayınca calışanlaına sinir asabiyet yapıyormus...eski yıllarda aldıgı ballı primler iptal olacağı için oda kafayı yemiş....bi tufan ki sormayın...ortalık toz duman..eldekini muhafza etmek bile basarı bugunlerde.....ytd

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Dudu'nun aidatını ben de merak ettim. Ben 432 tl ödüyorum.

Şimdilik kaçan göçen yok ama ben şahsen kaçmayı düşünüyorum, çocuğun teog sonuçlarına göre bir aksiyon almak kaçınılmaz oldu.
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Gideceğiniz yerde yaşadığınız konut özelliklerinde bir yere daha düşük aidat mı ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz ?
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hayir, malesef ona da ayri oduyorum.

Ilk isim bir dusuk aidatli bir apartman dairesine tasinmak olacak cocuklar evden gidince.

Downsizing yapacagim yani.

Syg,
    Sn. umutabi,

Sorunuzun cevabını sn. Dudu vermiş, dolaylı olarak. Yüksek aidatlı siteler daha çok çocuklar nedeniyle tercih edilmektedir. Günümüz koşullarında çocukların ebeveyn gözetiminde olmadan sokağa çıkabilmesi bu siteler dışında pek mümkün değil maalesef.

Dikkat ederseniz hem benim hem de sn. dudu'nun mesajında "çocuk" vurgusu bu yüzden var. Bu tür sitelerde yaşamanın aidat dışında da dezavantajları var, çocukların hatırına katlanıyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Buyuk banka alfabenin 28. harfiyle baslayan mı...benim kız yegende istanbul subesinde calşyor...sayılı musteri varmıs...kredi talep edenlerin %80 i red oluyormus...zira bunlar mevcut kredi borclarını bile duzenli odemeyenlemiş.kalteli yeni musteri yok denecek kadar az.zaten hangi akıllı bu ortamda zorda değilse niye kredi ceksin ki...
    Sube mudurude hedefleri tutmayınca calışanlaına sinir asabiyet yapıyormus...eski yıllarda aldıgı ballı primler iptal olacağı için oda kafayı yemiş....bi tufan ki sormayın...ortalık toz duman..eldekini muhafza etmek bile basarı bugunlerde.....ytd
    Bankalar söz konusu olunca alfabeyi dahi unuturum. Sonuçta sanırım durum o gittiğim bankaya has bir durum değil genel bir durgunluk , o yüzden banka isimleri önemli değil ama yinede ... svihs ...
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Bu başlıkta yazdığım oranların SALLAMA OLMADIĞINI geçmişte yazdıklarımdan bilen bilir.O telefon konuşmasının kaydı telefonumda hala duruyor.Tanımadığın insanlar hakkında atıp tutma.
    Oran konusunda memorex'e güvenirim. Faydalı paylaşımları vardır. Foruma hizmet edenleri kırmayalım.

Sayfa 178/1024 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •